Tar Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 ce si slucajno na oblikovanju tektilij in oblacil ti lahko iz druge roke povem kako je, ker cimra tja hodi.
GhostInTheShell Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 yaaaaaay..se urnik s emi pokriva..mam sam vaje do 9.30..v pol ure sem zih v tivoliju, ce laufam .sicer je nek kul asistent in me bo 10min prej spustil..ampak either way..wiiiiiiiiii..Museeee :o..karta je ze placana..alles urejeno..omg...me happy
Tar Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 no jst sm tudi zdej ze karto narocila, imam pa takrat lgih vaje, ampak bom uredila
tina_s Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Jst imam tudi vaje takrat(dvojne ampak pr istmu tipu) ma nam je povedal da lahko manjkamo pri obojih po 3x na semester...tako d bom verjetno kar prešpricala te vaje...vse za muse:D
eTTeLeWeN Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 ce si slucajno na oblikovanju tektilij in oblacil ti lahko iz druge roke povem kako je, ker cimra tja hodi. ne, na oblikovanju tekstilij je ena moja frendica js sm na grafičnih&interaktivnih komunikacijah sam kakšna zmeda je pr ns z urnikom ej... najprej so misln, da nas bo 60, zdej nas je pa po neki čudni logiki čez 80 in padejo kšni termini vaj na nemogoče ure ..no, sam je pa tud večja šansa, da je petek frej se morm mal zagrebst v pondelk, ko dokončno določmo...
MagicMaker Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Pozdrav vsem Muse fanom v Sloveniji! Sem dokaj nov fan, sem jih odkril z pesmijo Supermassive Black Hole. Zadnjič pa sem kupil ta nov album pa Absolution in sta ZAKON!!!
Tar Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 yay, pozdravljen! vedno vec nas je. OBVEZNo si kupi tudi prva dva albuma, ceprav se jih malo tezje dobi. se splaca btw: sm si dovolila it na tvoj myspace. page in pohvala za tvoj glasbeni okus zelo zanimivo, takih je malo
tina_s Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 pozdravljen!!! kar je Tar rekla:OBVEZNO si nabavi prva 2 albuma!u muellerju jih skorajda brez problema dobiš...pa tudi OBVEZNO pejdi na Dunaj na njihov koncert ker u živo so še 100x boljši (če si sevede pripravljen dat kr dosti denarja za "nov" band) se mi zdi d gremo s tega threada vsi:D
MagicMaker Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Hvala! Sem tudi ta dva albuma kupil v Müllerju, ostalih pa niso imeli. Bom vprašal če jih lahko naročijo. Glede koncerta pa: bom tudi jaz najverjetneje šel, ni pa še 100%!
Tar Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 prejsnji tedn sm Showbiz (1.album) vidla v mullerju v BTcju. tko da tam je. drugje jih pa res nism zasledila. sej ce je prow sila se jih da tudi na soulseeku dobit.
eTTeLeWeN Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 živjo še z moje strani wa jz tut še nimam Showbiz .. sploh ne vem zakaj bo treba spet mal µTorrent zalaufat (albumov ne kupujem, ker bi drgač po enmu tednu bankrotirala ne me zašpecat, itak moderatorji tuki verjetn ne zastopjo slovensk, hehe)
MagicMaker Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Jaz pa vse albume kupujem, ne maram downloadanih kopij ker je po moje kvaliteta zanič!!! Pa je čist drugačen občutek če kupiš CD, prebiraš booklet, ...
ab_oxide Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Pozdrav še z moje strani, MagicMaker! Mislim, da boš na slovenskem threadu "blažen med ženami"... In še čisto strinjam s tabo glede kupovanja CD-jev. Sama imam vse 4 Muse albume, se pa že eno leto trudim dobiti Hullaballoo (v živo in B-sides - 2 CD-ja), a ga v CD-ladnih še naročiti ne morejo (oziroma sem se že načakala odprtih naročil...)! Imam pa zato istoimenski DVD. Status Absolution Tour DVD? Natürlich odprto naročilo v Müller-ju. Pa strašno bi rada dobila kakšne B-sides oziroma dodatke na japonskih izdajah albumov (), a la Fury, Eternally Missed, Glorious, Easily itd. V tem primeru pa mislim, da mi res ne preostane nič drugega kot internet. He he, za prvo silo bo tudi YouTube. Poglej si npr. Fury (-> klik). Za Dunaj sem pa že zelo odločena, da grem. Ampak za vsak slučaj bom še malo počakala, da se moj "urnik" za jesen oziroma zimo bolj natančno doreče.
Tar Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 kaj hullabaloo ne mores dobit?? ce gres kaj v italijo poglej... tam lahko dobis tudi kaj singlov, ceprav za absolution single je verjetno ze malo prepozno. drugace je pa vedno opcija da kupis prek interneta, jst dobivam vse single kar z anglije, mi jih prijatelj posilja, je pa res da jih sama ne bi narocala. ko grem kaj v italijo bom pogledala ce hullabaloo vidim,ok?
tina_s Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 se strinjam d je naboljše met original albume!!čeprow pri tem bankrotiraš sej za druge stvari itak nima smisla zapravljat dnarja kukr za cd-je pa koncerte:D naročanje prek neta pa mi je precej smotano, ker nimam kreditne kartice,pol pa morm mamo fehtat,ki pa ni navdušena nad izdajanjem št.svoje kartice po internetu. jst tud iščem hullabaloo že kar nekaj časa pa nimam nč sreče...
MagicMaker Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 http://www.hmv.co.uk Hullabaloo stane samo £4.99. Pa tudi vsi ostali albumi so po isti ceni, razen Black Holes & Revelations.
Tar Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 se strinjam d je naboljše met original albume!!čeprow pri tem bankrotiraš sej za druge stvari itak nima smisla zapravljat dnarja kukr za cd-je pa koncerte:D naročanje prek neta pa mi je precej smotano, ker nimam kreditne kartice,pol pa morm mamo fehtat,ki pa ni navdušena nad izdajanjem št.svoje kartice po internetu. jst tud iščem hullabaloo že kar nekaj časa pa nimam nč sreče... ja sej vem, sej zato jst prijatla prosim ce naroci k si itak ful stvari tako ali tako narocuje. sama se tudi jaz ne bi lotila narocanja, starsev pa tudi ne bi mogla prepricat, ker so se vedno precej nezaupljivi kar se neta tice. ja v angliji so ful poceni cdji. se spomnem da sm absolution cd+dvd za 12 funtov dobila
eTTeLeWeN Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 jah verjetno je zvok res boljši če maš glasben stolp.. jz ga nimam.. mi tele dva zvočnika čist zadoščata pa večinoma poslušam na mp3 playerju ..sicer pa itak kokr komu paše
MagicMaker Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Saj pa tudi jaz nimam stolpa, večinoma poslušam glasbo na računalniku s slušalkami za iPoda.
eTTeLeWeN Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 js mam pa vse slušalke prekratke :'( s kerga konca Slovenije pa prihajaš drgač, MagicMaker?
ab_oxide Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 pozdrav;) se vidimo na busu ..hehehehe Oho, še nekdo nov na našem threadu! Kaj pa ti - si bolj nov fan ali že stari maček?
GhostInTheShell Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 omg, kolko je dogajal odkar me ni blo gor welcome newbies ..pa amm..se 2 mesca..aaaa....to je 59 dni..aaaaa..bom jst odstevala za vas..ne skrbte
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.