eTTeLeWeN Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 a zdej so pa že vse zbrisal no k sm jz klikala sta dve od treh še delovali kr zanimivi teli laserčki, ja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tar Posted November 5, 2006 Author Share Posted November 5, 2006 drugace si lahko te videote downloadate iz strani muselive.com, pod share you stuff morete it. samo je pa treba bit registriran. se pa splaca se tuki registrirat, ker je ful fajn skupnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostInTheShell Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 a dej..dokler men kej odpre tud mine dan :jok poznate kej Dead can Dance..men so tko <3 zadnje case :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostInTheShell Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 u u..sem prej vidla ponovitev MTV..in sem ravno ujela Muse..o fak..jst sme se skor zjokala..kr sram me je Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab_oxide Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Jaz sem pa k sreči videla tisto z MuseLive. Vaaauuu! Si nisem mislila, da res tako noro izgleda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eTTeLeWeN Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 ojoj 50% šans je, da mam 8.12. kolokvij na voljo mamo četrtk pa petk pa se mormo zment... upam, da se folku ne bo ljubil v petk sam na kolokvij hodt, pa bojo za četrtek... ker drgač nevem kaj nej.. ne morm pa prbit, da prosm če ni takrat k grem jst na koncert (pa lih dons sm plačala aranžma ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab_oxide Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Reci pač, da imaš "neodložljive obveznosti"...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eTTeLeWeN Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 eh, odločitev je padla... velka večina jih gre raj pisat v petek popoldne kt v četrtek zvečer... what should i do now ubistvu sta sam dve opciji, odpovem aranžma al pa fizo delam z izpitom namest s kolokviji... nč od tega mi ne diši preveč... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostInTheShell Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 jokjokjokjok kok so pa kolokviji lazji od izpita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab_oxide Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Premisli, kaj bi bilo najbolje. Se je pa pri nas enkrat zgodilo podobno. Nekateri so hoteli na en izlet (ekskurzijo), drugi pa imeti kolokvij. Prevladali so slednji. Tako se je ena sošolka, sicer dobra študentka, odločila, da bo delala izpit in ne kolokvije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tar Posted November 11, 2006 Author Share Posted November 11, 2006 provaj se zlagat, da imas res neodlozljive obveznosti in se zment da pises kolokvij enkrat posebej. drugace pa res premisli kaj ti je bolj pomembno. jst vem da ne bi razmisljala dvakrat Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostInTheShell Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Tar bi sla takoj na Muse oomg, se 25 dni..<3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eTTeLeWeN Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 hvala za nasvete.. asistentu nam šla že kuj za prvi kolokvij v prvem letniku težit, bo pa pač konc leta bl pestro.. (pol pa lih kšn festival spet, buuhuhu) 22 dni morfea kk ti to šteješ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostInTheShell Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 z danasnjim dnem, pa vkljucno 8. pa gres..yaaaaaaaay! ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eTTeLeWeN Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 a pol boš večer prej govorila: "še dva dni še dva dni", pa pol na busu: "še en dan še en dan" gremo raj ure odštevat.. 525.... nism še čist stotisočprocentna da grem.. ampak recimo, da se nagibam v to smer, ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostInTheShell Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 ja no..itak spilajo zvecer drgac sm ti pa rekla..zber cimvec podatkov in se na podlagi njih odloc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tar Posted November 18, 2006 Author Share Posted November 18, 2006 ja jst bi res takoj sla ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tar Posted November 19, 2006 Author Share Posted November 19, 2006 aja pa to sm pozabila vprasat, ce je potem kdo bil na Oliveriju?? jst sm bla, pa sm se tudi slikala z njim mili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina_s Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 res si se slikala z njim!!?!??!srečnica...in kako je blu?sta se tudi kej pogovarjala? sm sicer imela namen it, pa sm pol šla nekam kamor sprva nism imela namena it:D na nekakšen spoznavni vikend brucov psihologije (pa mi ni žal) @eTTeLeWeN:joj se mi prow smiliš jst sm zarad takih morebitnih zapletov vzela še riziko... bolna sm že zdej, tku d takrat upam da ne bom:rolleyes: in imamo na "srečo" en kolokvij že 4.12.(zelo blizu), za 8. ku mamo obvezne vaje pa sm se s profesorjem zmenla d lohku pridem h eni drugi skupini. ŠE 19X GREMO SPAT IN BO...!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostInTheShell Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 kaj/kdo je oliverij? :blush: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina_s Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Nick Oliveri.najbl znan po tem, da je bivši basist od queens of the stone age.tisti ku je zgori brez, pobrit po glavi pa kozjo bradico ima:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostInTheShell Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 ach sooooo ..vse jasno zdej..hvala ne nisem bla tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
eTTeLeWeN Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 še 15 dni sam jz zdj najprej do placebotov odštevam.. še 48 ur in 14 minut Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina_s Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 na placebote greš?jst pa sm lih dns naročila karte za nine inch nails (u bistvu jih je sestra za obe) za 30.3. na dunaju!!!do takrat pa je še kr neki ur...ne da se mi računat kulku:LOL: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tar Posted November 24, 2006 Author Share Posted November 24, 2006 res si se slikala z njim!!?!??!srečnica...in kako je blu?sta se tudi kej pogovarjala? sm sicer imela namen it, pa sm pol šla nekam kamor sprva nism imela namena it:D na nekakšen spoznavni vikend brucov psihologije (pa mi ni žal) @eTTeLeWeN:joj se mi prow smiliš jst sm zarad takih morebitnih zapletov vzela še riziko... bolna sm že zdej, tku d takrat upam da ne bom:rolleyes: in imamo na "srečo" en kolokvij že 4.12.(zelo blizu), za 8. ku mamo obvezne vaje pa sm se s profesorjem zmenla d lohku pridem h eni drugi skupini. ŠE 19X GREMO SPAT IN BO...!!!!! ja slikala sm se ja. sm bla pa drugace bolj mutava. ah neki smo se zajebavali bolj z ostalimi clani, ker so vidli da sm precej oklevala da sm do njega stopla pa me je potem kar kitarist ogovoril in me poslal k nicku. se pa kar nekam hitro priblizuje ta koncert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.