Jump to content

Slovenija Musers Thread

Tar

Recommended Posts

ojoj 50% šans je, da mam 8.12. kolokvij :eek: na voljo mamo četrtk pa petk pa se mormo zment... upam, da se folku ne bo ljubil v petk sam na kolokvij hodt, pa bojo za četrtek... ker drgač nevem kaj nej.. ne morm pa prbit, da prosm če ni takrat k grem jst na koncert :stunned:

(pa lih dons sm plačala aranžma :( )

Premisli, kaj bi bilo najbolje. Se je pa pri nas enkrat zgodilo podobno. Nekateri so hoteli na en izlet (ekskurzijo), drugi pa imeti kolokvij. Prevladali so slednji. Tako se je ena sošolka, sicer dobra študentka, odločila, da bo delala izpit in ne kolokvije.

res si se slikala z njim!!?!??!srečnica...in kako je blu?sta se tudi kej pogovarjala?

sm sicer imela namen it, pa sm pol šla nekam kamor sprva nism imela namena it:D na nekakšen spoznavni vikend brucov psihologije (pa mi ni žal)

@eTTeLeWeN:joj se mi prow smiliš:( jst sm zarad takih morebitnih zapletov vzela še riziko...

bolna sm že zdej, tku d takrat upam da ne bom:rolleyes: in imamo na "srečo" en kolokvij že 4.12.(zelo blizu), za 8. ku mamo obvezne vaje pa sm se s profesorjem zmenla d lohku pridem h eni drugi skupini.

ŠE 19X GREMO SPAT IN BO...!!!!!

res si se slikala z njim!!?!??!srečnica...in kako je blu?sta se tudi kej pogovarjala?

sm sicer imela namen it, pa sm pol šla nekam kamor sprva nism imela namena it:D na nekakšen spoznavni vikend brucov psihologije (pa mi ni žal)

@eTTeLeWeN:joj se mi prow smiliš:( jst sm zarad takih morebitnih zapletov vzela še riziko...

bolna sm že zdej, tku d takrat upam da ne bom:rolleyes: in imamo na "srečo" en kolokvij že 4.12.(zelo blizu), za 8. ku mamo obvezne vaje pa sm se s profesorjem zmenla d lohku pridem h eni drugi skupini.

ŠE 19X GREMO SPAT IN BO...!!!!!

ja slikala sm se ja. sm bla pa drugace bolj mutava. ;) ah neki smo se zajebavali bolj z ostalimi clani, ker so vidli da sm precej oklevala da sm do njega stopla pa me je potem kar kitarist ogovoril in me poslal k nicku.

se pa kar nekam hitro priblizuje ta koncert. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...