ab_oxide Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Huj, hvala za vse te informacije! Sem si tudi jaz že razbijala glavo s tem, kako natanko stvari potekajo, pa kaj obleči in tako naprej. Sicer pa jaz (kot obljubljeno ) oznanjam, da grem po vsej verjetnosti sama v Ljubljano z avtom (recimo vsaj kakšno uro prej iz Škofje Loke). Tako da če kdo iz teh krajev nima prevoza, se lahko pridruži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostInTheShell Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 vse ste se ze zmenil, lol ja jst celo vem, kje je ta kip, tko da lahko tam ja..bom dala vse od sebe, da bom 10min prej tam pa ab_oxide..ti bos avto pustila v Tivoliju al kje?..ker ce ne bo v soboto zjutri vlaka, bi jst rabila sam prevoz za nazaj, ce bi se dalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab_oxide Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Po moje je brezupno upati na parkirno mesto v Tivoliju. Upam, da bom imela srečo z okoliškimi ulicami v Šiški. Tako da prevoz nazaj ni problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostInTheShell Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 oki, kul..najlepsa hvala se 3 dni..zomg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina_s Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 sam še en dan.... :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAA...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostInTheShell Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 yaaaaaaaaaay..men je uspel it na vaje dons..sem se prej koncala kot predvideno..tko da lahko zacnemo ure odstevat pa velja to da se dobimo 10min prej pred tistim kipom right?..no jst bom tam..se vidmoooo! aaaaaaaa!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab_oxide Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Še malo, še malo...! Ja, jaz bom tam pred kipom (upam, da bom pravočasno svoj avto v kakšen kot stisnila ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostInTheShell Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 weeeeee..kok je blo men lepo..weeeeeeeeeeee Tar kje si bla ti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab_oxide Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Ja, Tar, kje si bila? Sicer pa - včeraj je bilo fantastično! Se mi zdi, da šele danes dejansko prihaja za mano zavedanje, da sem Matta, Doma in Chrisa dejansko videla v živo!! Joooj, kdaj bo naslednji koncert, na katerega bomo lahko šli...? Avstralija in Japonska naslednje leto sta malo predaleč... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina_s Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 še jst: Tar ki si bla?? hmm...ja.meni je blu učjri (in mi je še zdej) čist nerealnu d sm tku blizi vidla muse dečke...na frequencyju so bli tku daaaaaaaaaleč.z moje včerajšnje pozicije (2.VRSTA!!!) pa bi lohku zobe chrisu štela (sej ne da bi hotla mah...) vrat me boli za umret, po nogah sm polna nekih modric...ma je blu vrednu VSAKE praske (pod odrom je blu čist divje). spala nism tud skor nč, razn neki na busu, pol ku sm končnu pršla u stanovanje sm najprej 1 uro in pol skakljala naokoli in pomerjala majčko,pas in hlač(k)e in ki sm jih kupla, pol sm zaspala u sekundi in pol me je ob 9.40(!!!) zbudu preklet poštar!!!!tku d jst sm u bistvu skor direkt s koncerta in mi še čist preveč dogajaa:LOL: aaaaaaaaaaaaaaaa...zdej so mi bli čist bl bulši ( ) kukr na frequency-ju!!!!tle je blu bl "osebnu"...kukr sm že učjri rekla: še muscle museum morm slišt pa bo najbulš. drgač jst sm ful ZA avstralijo(ki je btw moja najljubša dežela) in bi tku ubila 2 muhi na en mah:p najdla sm link do enih slikic http://www.stadthalle.com/snapshots0.html?evid=726280&page=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eTTeLeWeN Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 evo ghostintheshell sm že pokazala, pa bom še tle nalimala - filmčki od kolega, k je biu bl deleč sicer, ampak za obujat spomine je dobr http://www.youtube.com/view_play_list?p=03E23E3B2305E269 jz sm tud že cel dan v afektu.. ne morm o ničemer drugem razmišljat, še zdle k so ble frendice pr men sm cel večer mela razne neumesne vzklike aaaa a dej oooh musee jooj matt eeee naslednji koncerti bojo pa baje že to poletje so mi prejle povedal.. ker zdej se (raz)prodajata prva dva uradna koncerta na novem wembleyu - muse, junija, dva zaporedna dneva.. in baje je matt reku, da bojo v tistem cajtu mel tud še več koncertov po evropi gremo na najbližjega? ps. še kot zadnja: Tar, a si ti šla na koncert? me smo ble pred kipom do ene pet do.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab_oxide Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Oj, hvala obema za te linke! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eTTeLeWeN Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 haha sam ej tiste slikce, a so sam slovence slikal? kaj so mel eni tm kr plakat, mi smo se pa še zajbaval če napišemo say hello to slovenia al neki tazga pa na bild 8 so tut kr eni slovenci z busa vmes, lol ja, we wanna muscle museum ! pa naknadno sm ugotovila, da niso špilal assassina pa en boljših, če ne najboljši komad s cdja mi je.. pa skor zmer ga špilajo.. kje je tle pravica :'( aja še tle prašam če kera ve.. k se je še na predskupino čakal pa so vrtel razne komade - a so enga od the strokes?? pa katerga? sej je čist nepomembna stvar, sam vem d sm pr enmu komadu rekla, uf tele pa zadnje cajte čist zanemarjam, morm mal več poslušat, pa niti nism zdj več za bend sigurna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostInTheShell Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 na bild 8 vidm jst sam ene unworthy emote aaaaaaaaaaaaa..muse weee..zdele sem se zbudila, pa mi je res zapasal knights of cydonia ..jst jih MORAM spet videt..I'll die otherwise..al pa vsaj znorela, lol ..tko da mene kar stejte za naslednji bliznji koncert..ceprav je mogoce avstralija mal dalec pa se karta je draga ..bi pa sla ce bi mela dnar tbh aja pa ab_oxide, hvala se enkrat za prevoz, ker sem neki razmisljala, da ne bi zdrzala pes od postaje do doma, lol ..se vedno me vsee boli Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina_s Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 aja še tle prašam če kera ve.. k se je še na predskupino čakal pa so vrtel razne komade - a so enga od the strokes?? pa katerga? sej je čist nepomembna stvar, sam vem d sm pr enmu komadu rekla, uf tele pa zadnje cajte čist zanemarjam, morm mal več poslušat, pa niti nism zdj več za bend sigurna... jaaaa, zavrteli so enga od the strokes..hmmm...joj se ne morm spomnt...nevem...sej jst jih tud mal zanemarjam-sploh si še nism ta novga albuma kupla:$ pa še to ja...ab_oxide tud z moje strani HVALA za prevoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab_oxide Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 You're welcome. Saj pravzaprav komaj čakam, da bom zopet lahko koga prevažala, ker bo to pomenilo, da gremo spet na MUSE!! :D Ampak res upam, da bo poleti še kaj koncertov po Evropi. Neverjetno, kakšno zanimanje je za Wembley... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostInTheShell Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 a je wembley razprodan? :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
eTTeLeWeN Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 prvi večer ja, drugi skor... oz. kar so pr prvem dal vn je blo pokupljen... tko sm zastopla... mogoče bojo še kj kart ponudl... sicer pa eh, kdo se hoče gužvat tm na wembleyu, manjša dvoranca k je, boljš je Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostInTheShell Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 za kok folka sploh je wembley? :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
eTTeLeWeN Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 50k? 60k? 80k? nvem Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostInTheShell Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 omfg to je razprodano?..faaaaaaaaaaak! pa btw, mene skrbi za Tar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tar Posted December 15, 2006 Author Share Posted December 15, 2006 joj joj joj. nc skrbet. sm komaj danes prisla domov, pa nism prej do interneta prisla. zadeva zgleda malo neumna: kipa nisem nasla. to je vse. sm bla na koncertu, amlo sm gledala katere bi lahko bile ve, in nisem nobene take skupinice vidla, ma se nism prevec obremenjevala. cela izkusnja mi je bila super, koncert pa amlo manj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina_s Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 sej smo se tud me spraševale ktera bi bla lohku ti zkaj pa ti ni bil koncert tku fajn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tar Posted December 16, 2006 Author Share Posted December 16, 2006 hmmm... sej ni da mi je bil slab. izvedba je bla ful korektna in vse, samo sm preprosto ugotovila, da mi nove pesmi ne 'sedejo'. pa tko bom rekla: dosti slabsi so mi bili kot pred 3 leti. ne vem, gre bolj za mojo percepcijo, ne pa za to, da bi bili oni slabi. luci in vizualizacije so ful bolj kicaste kot so ble, drugace mi je pa bla vsec setlist, ker je bila kar razgibana, lahko bi edino kaj vec igrali s showbiza. pa dobro, vazno da sm slisala bliss extended in forced in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina_s Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 smo mal potihnile tle...jst se morm pohvalt d sm bla učjri na koncertu cooper temple clause (& mother tongue, sugarplum fairy, the films) u Münchnu in d je blu fuuuuul zakon, pa še z dvema (Tom, Ben) iz benda sm se slikala! :D in morm priznat d so mi bli enako dobri (mogoče na momente celo boljši) kot muse:$ mogoče zato, ker je bil (preceeej) manjši koncert (bolj intimno, pa mogoč mal bl pristno), pa u prvi vrsti sm bla, pa še na afterparty sm šla:) no ja tu je tu..sm se mogla mal pohvalt:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.