eTTeLeWeN Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 ja poznam to s fotkiči ja.. na placebotih v zagrebu so nas kar konkretno prešlatal, sam dobr, vrjetn ne sam zarad fotkičev, ampak če so kerga našl so ga vzel... sam mojga niso našl.. sm ga dobr skrila.. na tak kraj, da še varnostnica ni upala šlatat sm pa lih dons premišljevala al vzet fotkič al ne, ker po en stran je bolš bit čist neobremenjen s slikanjem, po drugi pa nkol ne veš kašnih izjemnih prizorov boš deležn, da se boš pol sekiru k nis meu fotkiča s sabo.. uglavnem, pršla sm do sklepa, da mojga canona ne bom tvegala, tastarga pa znam km skrit Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab_oxide Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 A mar v to kategorijo spadajo tudi GSM-i z vgrajeno funkcijo fotografiranja...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tar Posted October 29, 2006 Author Share Posted October 29, 2006 ma ne ni panike ne komlicirat. se nikoli se mi ni zgodilo na nobene muse koncertu ali kaksenm drugeg da bo komplicirali zaradi amaterskih fotografij. drugo je ce si profesionalc in jih potem ne rabis za osebno rabo. tako da, ce se vam da se ubadat s fotoaparatom med koncertom ga nesite. pa ce ste visoki lai pa v prvi vrsti (ker namrec jst nimam sans da bi kaj posnela ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostInTheShell Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 ma jst razmisljam, da bi vzela tiste za enkratno rabo..ki ne bi rada, da mi zaplenijo digitalca, ker me sestra ubije, ce se kje zgubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina_s Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 ja jst tud ne morm spat zaradi fotoaparatov...na queens of the stone age (u križankah) so jih veselo jemali ubogim obiskovalcem in zato pol nism nikdr nikamor uzela nobenga fotkiča (razn na frequency).sm pa za depeche mode razmišljala kam bi si ga lahku zatlačla in skrila, in tulku sm "telovadla" z njim d mi je zletel iz rok v steno in pol sm hotla še z nogo ublažit udarec (da ne bi slučajno padel na tla)in sm ga še 1x brcnila u steno in pol je še na tla padu...in zdej mam črno piko na vseh slikah:$ in ironično na depechih sploh niso gledali za fotkiče--in sem bla fuuuuul jezna. in sploh ne vem kulku in kaj vzet s sabo, ker mi je mal tečnu nost nahrbtnik na koncerte---pol ne morš lepu skakat in se prerivat naprej:)ma sej do 8.12. je še daleč...aja zkaj pa ni tga datuma ne na myspace ne na muse.mu?aja pa še to:kulkukrat ste pa že kej vidle/i muse u živo?(če ste se o tem že pogovarjale/i se oproščam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tar Posted October 29, 2006 Author Share Posted October 29, 2006 ooooooooooo na queensih si bla? jst sm muse 2x vidla, obakrat v italiji, zdej bo to v tretje zame. ful sm pa navdusena nad setlisto ki jo igrajo zadnje case. ker na zadnjem koncertu k sm bla niso bli glih ne vem kako ... boljsi kot na prvem zdejs o pa setliste boljse kot na absolution touru,vsaj meni osebno se mi tko zdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina_s Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 queensi so bli čist hudi!!nick oliveri je bil takrat še z njimi!!! ja jst upam d bojo na dunaju zaigrali tud kej s showbiza!!ker drgač jih bom lovila dokler ne slišm muscle museum (al pa sunburn) u živu:mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tar Posted October 30, 2006 Author Share Posted October 30, 2006 trenutno igrajo muscle museum in tudi sunburn se najde Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab_oxide Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Jaaaa! To! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tar Posted October 31, 2006 Author Share Posted October 31, 2006 no da vam povem ce se ne veste, tiste ki zanima: nick oliveri pride v ljubljano. 11. novembra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina_s Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 a ne pride 10. u ljubljano pa 11. u zagreb?ma meni je on itak najbl pasal h queensim... woo hoo za muscle museum & sunburn!!! btw...prepričujem dve kolegici nej gresta na dunaj(na muse), tku d se zna zgodit d ns bo kr dosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tar Posted November 1, 2006 Author Share Posted November 1, 2006 ja ja 10 ja. sm malo zamesala. meni osebno mi je nick vsec kjerkoli je. stejem pa za visek r&sftd, to pa sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eTTeLeWeN Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 a ma še kdo tuki account na last.fm ? so včer dodal eno res hudo funkcijo, k loh napišeš na ker koncert greš, pa najdeš še ostale zaenkrat je za muse na dunaju že..umm.. 17 folka.. (4 slovenci) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostInTheShell Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 yep..jst sem na last.fmu..DollyFisher ..pa nisem vidla te funkcije jst sme se vedno sama..in zgleda da tko tud ostane, ker se mi res ne da vec folku morit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tar Posted November 1, 2006 Author Share Posted November 1, 2006 yep..jst sem na last.fmu..DollyFisher ..pa nisem vidla te funkcije jst sme se vedno sama..in zgleda da tko tud ostane, ker se mi res ne da vec folku morit vidim da so ti kar vsec ghinzu. jst tudi zdej ta last.fm malo gledam, zgleda zanimivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostInTheShell Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 ja, ja Ghinzu so <3..ne vem, ce sem se ti kdaj zahvalila za predlog..ce ne pa..hvala! ..sej potem sem ob njih spoznala ogromno belgijskega indie :o...beligijci majo dobro muzko, ni kej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tar Posted November 3, 2006 Author Share Posted November 3, 2006 me veseli da so ti vsec. svetuj mi se kaj belgijskega dej, ker jst se potem nism nic poglobila, pa bi morala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostInTheShell Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 uff..ce mas rada malo electra (ni nek electro v stilu trance/house..ampak ena zvrst, ne vem ce si seznanjena..electroclash), so Souldout <3 al pa Nite Versions album od Soulwax (ostali cdji so kar ok, nic impressive sicer..tko kaksen komad je res :O)..potem je cist tak light rock K's Choice (Cocoon Crash pa Almost Happy albuma <3)..pa neki rahlo sad Girls in Hawaii..potem Millionaire, Das Pop, dEUS..ammm..mislim, da je to vse kar sem natancneje poslusala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tar Posted November 4, 2006 Author Share Posted November 4, 2006 aha no sej deus in millionaire poznam. k's choice girls in hawaii bom pa malo pogledla. hvala. kar pa poznam od soulwax je pesm e-talking. pa ces da so oni neke remixe delali od pesmi od muse? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhostInTheShell Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Men je od Soulwax ful lep komad Caramel <3 drgac mam pa od njihovih Muse remixov Muscle Museum..pa mi ni ful vsec :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tar Posted November 4, 2006 Author Share Posted November 4, 2006 ne sej tudi meni niso vsec tisti remixi. kaj pa ste kej spremljali mtv emas? ste videli laser show pri starlight? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eTTeLeWeN Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 nimam nč teh mtvjev pa tega... jz sm sam zmagovalce pol nekje zasledila bom pa zdele mal tole prečekirala Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina_s Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 jst sm gledala emas...nism vedla d zna justin tud kej pametnga povedt:p laserji so bli čist woo hoo !!vsi ostali k so nastopali u "živo" so kr mal bledo izzveneli...kaj so muse dobili samu za best alternative?nč za best uk&ireland act?!?! glede belgijskih bendov...sm že marsikje zasledila d so kšni še kr dobri sam se nism še nč resnu lotila kej poslušat, razn dveh pesmi od deus in ene od millionaire nč ne poznam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab_oxide Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 nimam nč teh mtvjev pa tega... jz sm sam zmagovalce pol nekje zasledila bom pa zdele mal tole prečekirala Na YouTube so jih skinili zaradi avtorskih pravic... Jaz nisem videla kompletnih EMAs. MTVOverdrive pa ne dela v Sloveniji. Mah...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab_oxide Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 jst sm gledala emas...nism vedla d zna justin tud kej pametnga povedt:p laserji so bli čist woo hoo !!vsi ostali k so nastopali u "živo" so kr mal bledo izzveneli...kaj so muse dobili samu za best alternative?nč za best uk&ireland act?!?! V sobotnem Delu pravijo, da je bil po mnenju poročevalcev nastop Muse z njihovim spektakularnim laserskim šovom eden vrhuncev prireditve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.