Jump to content

Slovenija Musers Thread

Tar

Recommended Posts

ja poznam to s fotkiči ja.. na placebotih v zagrebu so nas kar konkretno prešlatal, sam dobr, vrjetn ne sam zarad fotkičev, ampak če so kerga našl so ga vzel... sam mojga niso našl.. sm ga dobr skrila.. :$ na tak kraj, da še varnostnica ni upala šlatat :LOL:

sm pa lih dons premišljevala al vzet fotkič al ne, ker po en stran je bolš bit čist neobremenjen s slikanjem, po drugi pa nkol ne veš kašnih izjemnih prizorov boš deležn, da se boš pol sekiru k nis meu fotkiča s sabo.. uglavnem, pršla sm do sklepa, da mojga canona ne bom tvegala, tastarga pa znam km skrit :)

ma ne ni panike ne komlicirat. se nikoli se mi ni zgodilo na nobene muse koncertu ali kaksenm drugeg da bo komplicirali zaradi amaterskih fotografij. drugo je ce si profesionalc in jih potem ne rabis za osebno rabo. tako da, ce se vam da se ubadat s fotoaparatom med koncertom ga nesite. pa ce ste visoki lai pa v prvi vrsti :happy: (ker namrec jst nimam sans da bi kaj posnela )

ja jst tud ne morm spat zaradi fotoaparatov...na queens of the stone age (u križankah) so jih veselo jemali ubogim obiskovalcem in zato pol nism nikdr nikamor uzela nobenga fotkiča (razn na frequency).sm pa za depeche mode razmišljala kam bi si ga lahku zatlačla in skrila, in tulku sm "telovadla" z njim d mi je zletel iz rok v steno in pol sm hotla še z nogo ublažit udarec (da ne bi slučajno padel na tla)in sm ga še 1x brcnila u steno in pol je še na tla padu...in zdej mam črno piko na vseh slikah:$ in ironično na depechih sploh niso gledali za fotkiče--in sem bla fuuuuul jezna.:p in sploh ne vem kulku in kaj vzet s sabo, ker mi je mal tečnu nost nahrbtnik na koncerte---pol ne morš lepu skakat in se prerivat naprej:)ma sej do 8.12. je še daleč...aja zkaj pa ni tga datuma ne na myspace ne na muse.mu?aja pa še to:kulkukrat ste pa že kej vidle/i muse u živo?(če ste se o tem že pogovarjale/i se oproščam)

ooooooooooo na queensih si bla? :(

jst sm muse 2x vidla, obakrat v italiji, zdej bo to v tretje zame. ful sm pa navdusena nad setlisto ki jo igrajo zadnje case. ker na zadnjem koncertu k sm bla niso bli glih ne vem kako ... boljsi kot na prvem :)

zdejs o pa setliste boljse kot na absolution touru,vsaj meni osebno se mi tko zdi.

yep..jst sem na last.fmu..DollyFisher :D..pa nisem vidla te funkcije :(

jst sme se vedno sama..in zgleda da tko tud ostane, ker se mi res ne da vec folku morit :(

vidim da so ti kar vsec ghinzu. :)

jst tudi zdej ta last.fm malo gledam, zgleda zanimivo

uff..ce mas rada malo electra (ni nek electro v stilu trance/house..ampak ena zvrst, ne vem ce si seznanjena..electroclash), so Souldout <3 al pa Nite Versions album od Soulwax (ostali cdji so kar ok, nic impressive sicer..tko kaksen komad je res :O)..potem je cist tak light rock K's Choice (Cocoon Crash pa Almost Happy albuma <3)..pa neki rahlo sad Girls in Hawaii..potem Millionaire, Das Pop, dEUS..ammm..mislim, da je to vse kar sem natancneje poslusala :D

jst sm gledala emas...nism vedla d zna justin tud kej pametnga povedt:p laserji so bli čist woo hoo :D !!vsi ostali k so nastopali u "živo" so kr mal bledo izzveneli...kaj so muse dobili samu za best alternative?nč za best uk&ireland act?!?!

glede belgijskih bendov...sm že marsikje zasledila d so kšni še kr dobri sam se nism še nč resnu lotila kej poslušat, razn dveh pesmi od deus in ene od millionaire nč ne poznam.

jst sm gledala emas...nism vedla d zna justin tud kej pametnga povedt:p laserji so bli čist woo hoo :D !!vsi ostali k so nastopali u "živo" so kr mal bledo izzveneli...kaj so muse dobili samu za best alternative?nč za best uk&ireland act?!?!

V sobotnem Delu pravijo, da je bil po mnenju poročevalcev nastop Muse z njihovim spektakularnim laserskim šovom eden vrhuncev prireditve. :happy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...