Jump to content

Slovenija Musers Thread

Tar

Recommended Posts

no pa še srečno novo leto! upam d bo 2007 še boljše od 2006 (ki je blo moje najbolše leto doslej razen zadnjega tedna, ki je bil eden najslabših EVER)!!

dosti zdravja, ljubezni, koncertov, uspehov in evrov:p

in ki ste preživele najdalšo noč v letu?

en veliki pozdrav vsima tukaj,jaz sem iz hrvaške in moja slovenščina ni tako dobra:) (upam da me bote razumeli:D)

lepo je videti da tudi v Sloveniji obstajaju :musesign: fanovi:), zdi se mi da nas na hrvaškem ni tolko..

lanjsko leto smo bili u Bologni na koncertu in je bilo zelo dobro:)

še en pozdrav, in upam da se bomo še kaj čuli:)

en veliki pozdrav vsima tukaj,jaz sem iz hrvaške in moja slovenščina ni tako dobra:) (upam da me bote razumeli:D)

lepo je videti da tudi v Sloveniji obstajaju :musesign: fanovi:), zdi se mi da nas na hrvaškem ni tolko..

lanjsko leto smo bili u Bologni na koncertu in je bilo zelo dobro:)

še en pozdrav, in upam da se bomo še kaj čuli:)

zivjo lannett! lepo je da se oglasi tudi kdo z druge strani meje.

tvoja slovenscina je kar dobra, sigurno boljsa od moje hrvascine. :)

ajd

drugace bi pa sporocila, da se poslavljam od tukaj. me verjetno en bo vec na ta forum in na sploh na muse strani, nekako me ne vlece vec.

fajn se mejte, uzivajte se naprej, dejte gojit to slovensko skupnost!

pozdrav

ana

pozdravljena LovelyM!!!:D

in kulku cajta te že matrajo muse?

si šla mogoče na dunaj 8.12.2006 na njihov koncert?

Me matrajo že kr lep čas:D

Ne vem točno kdaj sem jih začela poslušat ampak mislim, da ene 4 leta nazaj.

Na koncertu na žalost nism bla, ker nism mela dovolj denarja:(

Ti si bila? Kako je blo?

Me matrajo že kr lep čas:D

Ne vem točno kdaj sem jih začela poslušat ampak mislim, da ene 4 leta nazaj.

Na koncertu na žalost nism bla, ker nism mela dovolj denarja:(

Ti si bila? Kako je blo?

ja, jst sm bla.pa še štiri (oz. kr vse) s tle :) pa je blu kr fajn ja :D

škoda d nisi mogla it :( jst sm jih drgač vidla še poleti avgusta na enmu festivalu :) pa je blu tud ful fajn, ja :LOL:

ti predlagam da začneš šparat ker jih je RES vredno vidt/poslušat!!! sej mene so tud ti koncerti na nulo spravli, ha ha, ma se splača :p

ja, jst sm bla.pa še štiri (oz. kr vse) s tle :) pa je blu kr fajn ja :D

škoda d nisi mogla it :( jst sm jih drgač vidla še poleti avgusta na enmu festivalu :) pa je blu tud ful fajn, ja :LOL:

ti predlagam da začneš šparat ker jih je RES vredno vidt/poslušat!!! sej mene so tud ti koncerti na nulo spravli, ha ha, ma se splača :p

Sej sm se odločila, da čim bo naslednji koncert itak grem. Prej nekak niti nism mela volje in to pa noben ni hotu z mano ker mam čudne prijatelje ki ne vejo kaj je dobra muzka:LOL: , zdej bi pa ful šla.

Verjamem da se splača ker so baje fenomenalni v živo. Škoda ker nikoli ne pridejo v Slovenijo:(

Edit: Na koncertu bom vrgla slovensko zastavo na oder pa mogoče kej bo :LOL: hecam se.

čau vsem novim v tej temi! :D

@LovelyM: vem kk je to, če nimaš nobenga za koncerte... sam men je blo dost tega, pa sm šla lan in na muse in na placebo tko da nism prej nobenga osebno poznala :) škoda da nis že prej odkrila tega foruma, bi te zih prepričale, da se nam pridružiš! :p

@tina_s: izpiti ujej.. ruknem vse, če se sploh spravm na to, da jih grem pisat.. :$ sej bo bolš, v poletnem izpitnem času, i hope so...

@ab_oxide: a že kej veš če boš ta semester našo smer mela? ntf-gik? :D

@all: a kdo planira it na frequency festival? spet je 17.-18.8. pa neki sm slišala, da so muse že potrdil udeležbo :happy:

čau vsem novim v tej temi! :D

@LovelyM: vem kk je to, če nimaš nobenga za koncerte... sam men je blo dost tega, pa sm šla lan in na muse in na placebo tko da nism prej nobenga osebno poznala :) škoda da nis že prej odkrila tega foruma, bi te zih prepričale, da se nam pridružiš! :p

@tina_s: izpiti ujej.. ruknem vse, če se sploh spravm na to, da jih grem pisat.. :$ sej bo bolš, v poletnem izpitnem času, i hope so...

@all: a kdo planira it na frequency festival? spet je 17.-18.8. pa neki sm slišala, da so muse že potrdil udeležbo :happy:

kjeeeeee si to slišalaaaaaaaaaaa :eek: !!!???jaaaaaaaa gremooooo!

ok sej sm kul.:$ tu mi je dejansku polepšalo dan, ker sm lih kar pršla s kolokvija, ki ni šou lih briljantnu...pa še glede izpitov: sej bo poleti bulš, bo bo...če hočm vse pred septembrom met narejeno morm junija narest 11 izpitu in kolokviju (juhej!!)

Kolikor vem, bom imela tisto drugo smer (se pravi ljudi, ki se bolj s tekstilom ukvarjajo). Bomo pa še videli, kako bo izgledalo, ker naj bi bilo kar nekaj sprememb glede na prejšnja leta. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...