Jump to content

Slovenija Musers Thread

Tar

Recommended Posts

izpiti weeeeeeee..kok je to ena brezvezna stvar :D..zakaj nam preprosto ne zaupajo, da pac sledimo pri predavanjih in nas ni treba dodatno preverjat :$

aja pa pozdrav vsem novim..tralalala :D..pa ne nism vas zapustila, sam mal sem se umirila z mojim Muse fanatizmom..ta koncert je bil res tista ekplozija, da se lahko zdej lepo nazaj poberem pa back to normal life, lol :D

aja pa ne vem se za frequency, odvisno od mooda, moje tedanje lokacije in denarne zaloge :D..aja pa ne odpre mi linka weeeee :(

Kaj zdaj Slovenija? :musesign:

Gre kdo spomladi/poleti kam na Muse? Sem bila na Dunaju in hočem še ;)

Drugače pa me mika Werchter festival v Belgiji, tudi zaradi drugih skupin..ampak je malo daleč..zna bit drago...

Dajte malo predloge...jaz sem za akcijo :musesign: Slo-kombi, Slo-bus...Gremo!!! :D

pozdravljena barbara!

Jst sm tud tkoj za akcijo, sam rajš poleti :) Mam itak namen it na Frequency v Avstrijo (pod pogojem d bojo Muse spet tam, seveda), pa ne bi blu slabu kšnga kombija za na kšn bl oddaljen festival najet :p Kaj se že ve točno ktjri bendi bojo vse na Werchterju? Ne bi blu pa tud slabu d bi muse na Exit uleteli, čeprov se mi zdi precej neverjetno d bi pršli, ampak upanje umre zadnje...:D

Zaenkrat potrdili:

MUSE, PEARL JAM, INCUBUS, FAITHLESS, MARILYN MANSON, ARCTIC MONKEYS, THE CHEMICAL BROTHERS, BJORK, BEASTIE BOYS, BLOC PARTY, MY CHEMICAL ROMANCE, THE KOOKS in MASTODON

Več bo znano 20.2..Nekaj se še govori o Metallici..bomo vidli...

Je pa festival od 28.6- 1.7., to je že poletje!

Sem slišala za ta Frequency, ampak se mi zdi, da vseeno nima tako dobrega line-upa...je pa bližje...:happy:

Malo bo še treba počakat...pol pa v akcijo!! :D

mene so tud že hecal d bi šli na werchterja, sam kaj ko bom stoposto mela takrat še izpite... :(

pa nekak me niti line-up ne potegne tok.. frequency je vseen bolj na indie :happy:

še 17 ur do brit awards .. kaj pravte, spet kšna nagrada za muse? :D

(btw. a se da to kje prek neta gledat? js bi gledala :stunned: )

Jst sm pa v bistvu po zaslugi moje sestre začela muse poslušat...k sm slišala sam bliss, pa mi je bla ful všeč, pol mi je pa rekla d morm poslušat še muscle museum in new born and the rest is history :D

Ej, a je mogoče bla kjera učjri na Eagles of Death Metal? Jst sm bla in je bil cel žur!! :D ful je blu zakon!

a-a... vrjamem, da je blo noro, sam jz jih nikol nisem kej preveč poslušala, pa se pol težko spravim na take koncerte :)

lol, zadnč nisem mogla verjet svojim ušesom - res, da gledam ful nadaljevank, ampak v roku parih dni sem dvakrat slišala k so nekje vmes zavrtel muse :LOL:

- jericho: starlight

- supernatural: supermassive black hole

:D

• 3 weeks later...

Jst sm tle:) . A gre katera na Nine Inch Nails 30.3. na Dunaj mogoče? Sneg sredi marca sux.

edit:

A ste opazle d koncerti.net organizirajo prevoze za koncerte (od muse sevede) za Firence (30.5.) in Verono (16.7.)!!GREMOOO na oba, ne??

Hello, nova tuki. Sem se končno registrirala :yesey:

Sicer sem bla že decembra na Dunaju, ampak me definitivno mika še Italija.

Ampak najbrž, da od mojih ne bom nobenga uspela prepriča da bo dal 80 € za Muse. V naši družbi sem jaz Musefrik:D

pa lp:musesign:

• 3 weeks later...

mene pa izpiti, sam trenutno stanje kaže, da bi loh skočila tiste parkat v italijo oz. na hrvaško :D sicer na muse sam na tega v firence, mikajo me še kaiser chiefs (zg) pa placebo (trst) in radar festival (zg) k sta pa dva zaporedna dneva in je kr mal kruto :D sam jz hočeeem iiiiit :(

pa na frequency!! tam so pa skoz hujši bendi.. kr silverchair :eek::happy:

a bo kdo kam šu? jz spet trpim pomanjkanje zainteresiranih v moji okolici :D

• 4 weeks later...

eTTeLeWeN, HVALA za tale link!

Ker upanje umre zadnje, smo pa poslali :D

Če bo kdo še na kakšno podobno nagradno igro naletel, se priporočam-o ;)

No, pa držimo pesti, da bo kakšna slovenska Musarka dobila ticket :musesign:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...