tina_s Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 če ne bi lih takrat imela izpitov bi mogoče še poslala. Ja no, zdej je itak že prepozno, ne? Drgač pa ja, pejmo u Firence!!!! Ker zgleda kukr d so v Veroni karte za tribune kar mi ni lih kej preveč všeč... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janu5 Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Ker zgleda kukr d so v Veroni karte za tribune kar mi ni lih kej preveč všeč... To tudi meni načeloma ni všeč Sam za Firence se je treba zdele kar hitro odločit. šibam delat bilanco, da vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab_oxide Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Jaz pa na žalost nimam časa za koncerta v Italiji. In izgleda, da bom to poletje še najbližje gigu na Lollapaloozi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eTTeLeWeN Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 evo, še počakam, da vidm če me slučajn za wembley izžrebajo (lol), pol pa verjetn naročim aranžma za firence nazaj se verjetn pride med šesto in sedmo zjutri ane? bo treba kar direkt na faks pol.. edit: ummm a so slučajno odpovedal aranžma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina_s Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Ja nevem, na seznamu jih ni več :(Neeeeeeeee!!!!!Ne smejooooooo!!! Pa lih sm keš napraskala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eTTeLeWeN Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 a jim gremo kšn mejl poslat al pa kj? zgleda da se ni res noben prjavu, da so dol dal.. ker če bi blo kej druzga bi verjetn zravn napisal Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina_s Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Ja lohku bi jim mejl poslale, sam sm lih zdej vidla d majo msn pa jih lohku tm vprašam Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina_s Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Sm vprašala in so mi povedali d se jih je premalo prjavlo Tko da tribune v Veroni: here I come Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janu5 Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Jah, z MTVAdrio ne gremo na Wembleya, en tip je imel srečo No, pol se pa v Veroni vidimo, oz. že na busu Link to comment Share on other sites More sharing options...
eTTeLeWeN Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 oh premal prijav torej... se mi je kr zdel... sam lahko bi mal počakal, sj je blo še 10 dni pol pa uživite v veroni ane! jz jih bom pa pol na jesen al pa zimo kje probala ulovit Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina_s Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 A gre kdo na Mansona v Križanke, al pa na Radar Festival? Jst grem na Mansona, čeprow me vlečejo tudi QOTSA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janu5 Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 šparam za Verono, če bo ratal. Šit, k je poleti tolk stroškov uživajte;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina_s Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Lih zdej sm naročila aranžma za Muse Zdej pa ne smem nč zapravlat do koncerta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janu5 Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Upam, da se ti bom lahko pridružla. Vmes je nepričakovano prišel dopust (hehe), tko da bom vidla če bo keš za Muse. Do julija se bo že kaj nabralo, upam če že Wembley zamujam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janu5 Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 To pa ne! S prve strani pa ne bomo zginle Izpitom navkljub Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina_s Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 he he Aja, kako vam grejo kej izpiti? Meni ne gre lih vse po načrtih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janu5 Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Aja, kako vam grejo kej izpiti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eTTeLeWeN Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 narjenga mam 1 od 8, mogoče mi rata do konc mesca še tri nardit.. sam dvomim ah ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janu5 Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 :LOL: kako mi je znano Skratka drage moje, Locarno here I come Moja boljša polovica se me je usmilila, potem ko me je gledal kako cel dan buljim wembleyev koncert na youtubu in sva se zmenila, da narediva še izlet. Bi bila kera zainteresirana da gre zraven? Sicer bova prespala, ampak zihr se še kaj najde. Skratka, velik sreče še pri izpitih. Jaz sem končala z junijsko rundo A ja, a gre kera na Mansona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina_s Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Oh Janu5, maš super boljšo polovico!!! A pol ne greš v Verono, a? Hvala za poudbo, ful si prjazna ampak jst grem v Verono (sm že plačala aranžma). Drugače pa, mam jst sam še 2 kolokvija in 2 izpita junija, pa še dva izpita septembra + če še kej padem, pa bom fraj! Aja: jst sm šla na Mansona - super šov, prva vrsta, OGABNO ozvočenje, 2 zabita/zelooooo nasilna fana tik za mano, dotaknila sm se Mansonove roke , pred koncertom, ko smo še čakali v vrsti pred vhodom, se je cel band pripeljal z busi in šel v Križanke tik mimo nas . Manson je ful dober showman!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
holycow Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 bok svima! samo da vam javim da će MUSE doć u hrvatsku!!!!!!!!!:D:D http://www.forum.hr/showthread.php?t=232974 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janu5 Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Hvala holycow... ampak, I'll belive it when i see it (na uradni strani) Upanje umre zadnje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pima Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 joj ljudi držite fige da dođu u hrv.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lannett Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 oo da:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janu5 Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 držimo, držimo to bi bilo noro, videti jih 3x na tej turneji hehe, sm že pravi frik:rolleyes: a ja! @tina_s: Mansonova roka pa odtehta vse zabite fene:LOL: Sem slišala, da je bil super koncert, naslednjič ko pride (kdaj bo to?) grem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.