Jump to content
Welcome back! Read more... ×
trogette

New board niggles

Recommended Posts

So I dunno if this will end up as a pinned thread or a new one will be started or what, but... 

There's no 'keep me signed in' option, and if I go straight to forum.muse.mu it makes me sign in and then redirects to the members' [snigger] area instead of to the forum, and then when I click the forum link it makes a new tab.   I use firefox.  Just niggles but making the board run more smoov is gonna help with user numbers, amirite?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah I've been having this too actually, though it was solved but appaz not. My recently used devices list seems to think they're all signed in as well as it gives me the option to sign out

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, kueller said:

I had to double-take on the word "niggles".

Eheheh...

Is there a bbcode view?  Also how does embedding youtube vids and gifs work now?

Share this post


Link to post
Share on other sites

For images just putting the URL in works. The parser detects what kind of link now. No BBCode view, I already asked for it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, trogette said:

I tried with a gif and it just showed the link in the preview

You can drag and drop the gif itself into your message.

patrick.gif.62966efdd463a0dc9cf025d99ef92beb.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

I lost the bottom of the reply box when I tried that just now 😕  Probably my stupid laptop.  Needs better hamsters.

  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/19/2019 at 11:32 PM, trogette said:

Eheheh...

Is there a bbcode view?  Also how does embedding youtube vids and gifs work now?

Most things work with just a link. It'll auto embed 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dunno where to put this but since the new board, I can't login with the account I've had on the boards since 2005. I had to create a new one, which sucks because I already had a working account for years and I want it back tbh. Is there a way to do this?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×