Jump to content

Czech Musers Thread

peckerin bones

Recommended Posts

Posted

any muse fans from the Czech Republic? close to like..Plzen? im going there during the summer n i figured id ask around some muse fans what its like n stuff, so please tell me if youre from there so we can get in touch n you can teach me cool stuff about your country :D

• 1 month later...
Posted
any muse fans from the Czech Republic? close to like..Plzen? im going there during the summer n i figured id ask around some muse fans what its like n stuff, so please tell me if youre from there so we can get in touch n you can teach me cool stuff about your country :D

But... you are from czechy??

This could be... "En español III (en inglés)" hehe :LOL:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

@ ringwraith : sorac, ja byl na dovce v Republice :D vcera vecer jsem se vratil zpatky do francie...co delas ty, vodkad jses?

a to jsme tady jediny cesi nebo cooo? :indiffere

Posted

Fpoho, ja byl zase v navstivit rodinu v Amsterdamu :) Jinak jsem z Absurdistanu, konkretne z Prahy. O jinejch Cesich tady nevim, protoze tady moc nejsem... ale kdyby tady nejaky byli tak by na tohle tema predpokladam odpovedeli. Odkad jses ty? Ve Francii zijes?

Posted

taaak...ja som sa narodil v Bratislave, som hergot slovák :D no a jinak mam taťku v Ustí nad Labem takže občas si k něj zajedu..ve francii žiju, noo, už pár (15) let...jsem tady šéfem oficialného francouzského fanklubu Muse

• 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

Já dnes nemám zrovna společenskou náladu, takže asi nevymyslím nic vtipnýho na co by mohl kdokoli reagovat, ale zajímalo by mě, jestli je tu ještě někdo píšící tímto hrozněhrozně těžkozajímavoznělý jazýk :rolleyes:

• 3 weeks later...
Posted
Já dnes nemám zrovna společenskou náladu, takže asi nevymyslím nic vtipnýho na co by mohl kdokoli reagovat, ale zajímalo by mě, jestli je tu ještě někdo píšící tímto hrozněhrozně těžkozajímavoznělý jazýk :rolleyes:

tak ako sa mame konecne niekto hovoriaci jazykom mojho kmena:)

lol

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...