Jump to content

amyna05

Members
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by amyna05

  1. Ima li koga kome je velika želja otići na koncert, a nikako da mu se poslože sve kockice u životu pa da ode? Moja životna priča... Pratim ih i želim otići... Već desetak godina. Konačno kupila ulaznicu. Za Graz. Iduća srijeda, 29.5. Završila u bolnici. Tako da.. ništa od mene na koncertu još neko vrijeme. Više info na pm ili na mail: amyna05@gmail.com Tko prvi, njegova. E da. Za prijevoz ćete se morati snaći sami. 🤗🐱
  2. http://muse.mu/tour-dates.htm A onaj naš festival traje od 25. - 27.6.2018. Baš bi im se lijepo uklopilo u raspored.:musesign:
  3. Nova pjesma mi je stalno na repeatu.:musesign: Pitanjce za upućenije: ima li nade da nas MUSE ove godine iznenadi, smiluje se i posjeti u Hrvatskoj? Priča se nešto o tome na onome forumu, o onome festivalu.:musesign: Očito nisam jedina koja sanja o tome.
  4. Pozdrav novim članovima. A ima i starih I tako, 10. godina uz Muse, i dalje im se vraćam i tako to. Jučer navečer sam naravno otkantala svoj privatni život.:musesign: Ali vrijedilo je, Eternally Missed čuti uživo (tj. ne baš uživo, ali najbliže tomu:p), neprocjenjivo.
  5. i tak, nisam bila tu već sto godina, skoro zaboravih i nick:eek: priznajem, zapostavila sam malo Muse u zadnjih...godina:$:$ i utipkam sad Muse u youtube pretraživač, jako mi se sluša nešto live:D kad ono, novi singl:) /osjećam se kao vještica trenutno, znala sam ja da će me Muse pratiti do kraja života:happy:/ im in love again i tak to:happy: i još za OI:D uglavnom, pjesma mi je predobra, savršena za tu priliku:musesign:
  6. fala svima na čestitkama:p:musesign: dobro da mi niste čestitali ko jedna frendica: "i kako se osjećaš s navršenih četvrt stoljeća?" a ja onak:eek:
  7. ajme jeste se raspisali, više vas uopće ne mogu pratit:D nego, amyna je za rođendan dobila cd TR:happy::musesign:
  8. hello people jel mi može netko dat link koncerta u Seattleu:musesign: nisam već dugo skinula nikakav njihov koncert pa bi bio red da ovaj skinem fala
  9. bila i amyna na Depeche Modeu:happy::happy: 7. red, fan pit, karte kupljene 2 tjedna nakon kaj su krenule u prodaju, dakle u listopadu 2008. čak je i frendica s kojom sam bila, a koja nije tolko luda za njima ko ja, rekla da joj je koncert u top 3 na kojima je ikada bila i da nemre vjerovat koju su atmosferu u stanju napravit:happy:. i da je Dave hot hot hot, al to sam znala i prije neg mi je to rekla:LOL:. a s obzirom na to kakva je sranja imao u životu prošle godine, nemrem vjerovat kak je dobro zvučao, plesao, kretao se po pozornici, ma savršeno... sad još samo da vidim/čujem Muse uživo i mogu sretna umrijet:musesign: zapravo, kad malo bolje razmislim, je..."normalan" život, čini mi se da kad počnem zarađivat, da ću lovu trošit na koncerte, koncerte, koncerte... pratit Muse po turnejama ljeti kad ću bit na godišnjem :musesign::musesign:
  10. hvala na čestitkama:D:happy: @*_* hajde hajde, ne biti tak pesimističan, meni je trebalo samo nekih 6 godina:LOL:
  11. ja ga obožavam, kad ne moram nikud ići nego samo gledam iz kuće kak lijepo pada:D i ja ga danas čistila sa starim, isto planina u dvorištu, ali i tunel za prolaz:p nego nego, da se i ovdje pohvalim:p jučer sam položila zadnji ispit, sad još samo diplomski:happy: koji ću moći pisati uz slušanje Musea:musesign::musesign:
  12. ja bi isto da dođu na Inmusic:musesign::musesign: nego, noćas sam sanjala da sam bila s dečkom negdje na ljetovanju pa smo naletjeli na Matta i njegovu curu:LOL: od uzbuđenja se probudila, eh, a mogla sam bar zatražiti autogram:D:musesign:
  13. tak sam ja prošle godine učila za nekoliko ispita uz Muse;) dva su dobro prošla, druga dva baš i ne:D pa sam odustala od toga:LOL:
  14. Fury je savršena, ja bi da je sviraju na svakom koncertu:happy::musesign:
  15. zato će kod mene djeca koja znaju za Muse imat privilegije:p:musesign:
  16. Hehe:D Jučer sam slušala radio nakon 100 godina, bila neka top lista, a nakon nje u music specialu MUSE, pustili cijeli album:musesign::musesign: Jest da ga je lik najavio kao „Uprising“ al ajde:p Nikad nisam mislila da ću u ovoj zabiti di živim na lokalnom radiju slušati Muse:happy: A nakon albuma pustili još Feeling good, Time is running out i Invincible:)
  17. mislim da ga kod nas još nema u prodaji, bar ga ja nisam jučer nigdje vidjela, a švrljala sam malo po cd shopovima u ZG-u;)
  18. joooj... da, stvarno:$ mozak mi je na odmoru pa mislim jedno, a pišem drugo;)
  19. evo i mene malo:D jako mi se jako sviđaju klipovi, štoviše svaki mi je sve bolji:musesign: već mi je falilo nekaj novo od njih:p al još manje od mjesec dana do cijelog albuma, jedva čekam jedva čeeekam:party:
  20. ajme kak ste se raspisali, trebalo mi je malo da pohvatam sve konce:p al neka neka, dobro je to:musesign: kak se bliži novi album, sve je življe ovdje:D i baš mi je drago zbog toga:happy: pozdrav novim članovima;) mislim da će novi album biti najbolji, al to je samo moje mišljenje jer mi nekako i najviše pašu stvari sa zadnjeg albuma. Oni su jedni od rijetkih izvođača čije albume mogu preslušavati od početka do kraja jer mi je više-manje svaka stvar posebna na svoj način. I zapravo se jedino nadam da će tako ostati i nakon novog albuma. kaj se tiče popičnih stvari, ako se pritom misli na Starlight, SBH i MoTP, meni jedino još SBH nije sjela kak spada, al MoTP je prva stvar koju sam čula od njih i zbog koje sam se navukla na njih. I nakon dvije godine još uvijek se iznenadim kak mi je dooooooooobra:musesign:. Tak da se ne bi bunila da ima bar jedna takva slična stvar na novom albumu. turneja:( ja bi isto u Bolognu al nekako mi je taj 21.11.predaleko, ne znam dal ću biti slobodna onda:(
×
×
  • Create New...