Jump to content

Slovenija Musers Thread

Tar

Recommended Posts

bi jo mogla boljse poznat, pa koliko kondicije ima.

hm. 5dni je malo dosti. (ljubim slovenscino: malo-dosti, prevec-premalo.) :p

itak je šala :D sicer pa tudi jaz ljubim slovenščino, sploh maličim jo silno rada :yesey:

Hello!

Hja mene ni blo nč sm gor, k sm mela kr grd teden: moja stara mama je umrla v bolnici in se je do pogreba trajalo skori en teden... :( Ma sej zdej sm že mal bulš...

Moje sožalje :(saj bo vsak teden boljše, življenje gre naprej... pa ne bom zdaj filozofirala.

Drgač Millionaire brez Nicka zveni kukr, da bi bla napisana pesm za ne-Nicka :p:LOL:

Na Massive Attack ne grem, bi pa šla na Bjork s koncerti.net k bo v Veroni, ampak to bo šele 28.7. Do takrat bo mogoče že najavljena za na Sziget :D

:eek: Bjork ti je tut všeč? ;) Govorice so tudi o Muse na Szigetu. Radioheadi pa zagotovo (baje :D) na Exitu.

sretan Uskrs SLO forum!!

in tebi ;)

hvala za party zbz0k.jpg u celju, bilo je fenomenalno!:happy:

nič nisi rekel, da prideš :phu: ok, če bi bil v Ljubljani bi ti zamerila :p

zasto ga ne narucis sa play.com ili amazon.de/co.uk :wtf:

:$najprej bom ilegalno, kot Ana in AliAs :ninja:

p.s.: ste za eno stavo? Koliko dni od 5 bo naša etty trezna? med skakalci, v Planici in ne pozabite, 5 dni! :LOL: Jaz pravim točno en dan in pol. Prvega pol dneva in pondelk, k bo mogla domov :p

brez zamere etty, ko boš tole za nazaj brala :ninja::D

haha :LOL: ni blo take krize sploh... ne grem jz v planico z istimi razlogi kot vecina :D

vam pa vsem posiljam pozdravcke iz aten, ki so moja zadnja destinacija na zaaanimivem popotovanju po balkanu :D pa ne takoj bit fous zarad vremena, ker NI toplo :LOL: nasploh me je bl zebl kt v planici, ko smo pesacil cez makedonsko-albansko mejo nas je ujeu pravi snezni metez... :stunned:

haha :LOL: ni blo take krize sploh... ne grem jz v planico z istimi razlogi kot vecina :D

saj vem :p ampak veš, da se moram(o) kratkočasiti s traparijami ;)

vam pa vsem posiljam pozdravcke iz aten, ki so moja zadnja destinacija na zaaanimivem popotovanju po balkanu :D pa ne takoj bit fous zarad vremena, ker NI toplo nasploh me je bl zebl kt v planici, ko smo pesacil cez makedonsko-albansko mejo nas je ujeu pravi snezni metez... :stunned:

:eek: a ti si že dol? A pol si iz Planice startala za Balkan? :happy:

Eno vpr. imam: (če si se šla ilegalo :ninja: mi prosim vsaj po PM povej) kaj za vraga ste delali peš, v snežnem metežu, na maked-alb. meji??? :LOL:(pa ne rečt, da ste šli samo z busa dol, malo naloži :D)

vse legalno, vse legalno :D

ko potujes z ruzaki kr dost prepesacis :LOL: tko da je naneslo, da je lokalni kombi (dvakrat prepoln) ustavu kr dost pred mejo in smo mogl preostanek poti prepesacit :D (jz, moj finski sopotnik in se en random funny anglez :happy: ) in na meji je blo najbl smesn k so se nam vsi policaji rezat zacel k so nas vidl :LOL: pol v albaniji sva v en taksi skocila (25 eur za 30km... heh.. nc kj prevec albanske cene.. sam pol sva nasla dbest kao luksuzen hotel za 17 eur :LOL: ) men je kr zou it v pondelk domov :( k je skoz bols tle, lol

vse legalno, vse legalno :D

ko potujes z ruzaki kr dost prepesacis :LOL: tko da je naneslo, da je lokalni kombi (dvakrat prepoln) ustavu kr dost pred mejo in smo mogl preostanek poti prepesacit (jz, moj finski sopotnik in se en random funny anglez :happy: ) in na meji je blo najbl smesn k so se nam vsi policaji rezat zacel k so nas vidl :LOL: pol v albaniji sva v en taksi skocila (25 eur za 30km... heh.. nc kj prevec albanske cene.. sam pol sva nasla dbest kao luksuzen hotel za 17 eur :LOL: ) men je kr zou it v pondelk domov :( k je skoz bols tle, lol

Super! samo, da si uživala :) Tudi mene že malo matrajo tele slovenske meje (šengenu navkljub)... bo treba kmalu kam iti. A kaj priporočate, za par dni med prvomajskimi?

Ahoj popotniki in popotnice :D

Spet sem se šu rock zvednika...

Butterflies & Hurricanes

Samo ena je popotnica :( upam, da bomo drugi oz. druge kmalu.

Glede B&H: :happy:čeprav, malo me je Mattov vokal motil :LOL:

lp vsem

eee, zato.

kak komentar, kako je blo? jst sm do zadnjega mislila it potem pa...

aaa sm mislna da bil un smajli provokacija :LOL:

Drgač pa je blo kr fajn no, sicer samo 2 uri (LOLLLLL) (ampak resno, baje je to samo, ker so v zagrebu bojda igrali 2 uri in pol) ampak je blu pa na hard!! zakon!! nism se tku spotila že kr neki časa (eww) :LOL: Ful so bli živahni in polni energije, tku bend kukr publika, divje, potno, vroče, polno (razprodano?) in oh in sploh!

A gre kdo mogoče na The Notwist v Orto Bar 25.4.? To se neki nemški indie rock z elektro primesmi. FUL FAJN! Jst grem :p

jst sm vceri bla na We can't sleep at night, tko da nisem na te Nemce mogla... bi pa verjetno sla ce bi lahko bla na 2mestih hkrati.

kako je blo drugace?

pa se to bi vprasala, ce je mogoce kdo ze vidu skm bando v zivo,pa kaki so?

Na Notwist je blo kul. Mal preglasno na momente za moj okus, ampak ful dobro. Mal me je presenetla publika (bilo je razprodano)...v pozitivnem smislu.

Drgač pa škm bande nism še slišala v živo.

AJA: sm si nabavla karte za Werchter + letalske karte! Juhej!! bankrot :$

no fajn, da si se fajn mela. bom pa jutri vidla kaki so ŠKM, pa porocam ;).

glede Werchterja pa ... cestitke. :) jst se o Szigetu razmisljam, ampak je 90% da grem.

so pa se Radiohead prej, tko da se zdej na to malo pripravljam... :D.

priporocam obisk Metelkove 15.maja ko igrajo New wave syria - a must see!!

Drage moje, lepo da uživate v koncertih, pa bankorot sploh ni nič hudega :LOL: vse se preživi. Čez leta itak pozabiš nanj, spomini na festival ti pa ostanejo. Jaz bi sicer letos tudi ful kam šla, pa zaenkrat nimam več energije, bankrota si pa ne morem več privoščiti. Namreč, novembra z mojo boljšo polovico pričakujeva novega malega Muse fana (upam, da mu jih ne bom zagabila :chuckle).

Saj načeloma bi lahko šla, ampak sem prekomot in zdaj veliko prehitro utrujena za take štose :rolleyes: V Slo bom že še šla kam, ker sem lahko takoj doma, no... po počutju :)

Poleg tega moram pa spacati diplomo do takrat... zato bosta pomlad in poletje zelo pestra že brez koncertov... in dolgočasno :sleepy: ampak tole uni tlako moram zdaj na hitro oddelati. Tako da, če rabite motivacijo za hitro diplomiranje, veste kaj vam je storiti :p

Uživajte v sončku in lp

p.s.: A ste si že pogledali haarp? :happy: pismo hitro minejo njihovi koncerti.

heeeej, čestitam. :)

haarp sem si pogledala. posteno. ne glede na vse bende, ki jih bom se srecala v zivljenju, res dvomim, da bo kdo v zivo boljsi kot Muse. ceprav zdej k sm rekla, bom zihr kmalu koga srecala :p

Aaaaaawwww! Čestitam!! :D:D ? Čim več Muse poslušaj, da se čim prej navadi na visoke zvoke :LOL:

Drugače pa mene skrbi, da mi finančno ne bo zneslo še za Sziget, ampak bi pa ful rada šla. No sej itak da bom šla, ampak ne vem če bom imela pol dovolj denarja za "eurotrip", ki ga s fantom in še enim parom načrtujemo...Bi pa do 15. maja naročila k so 30€ cenejše, ampak če bi se slučajno pol premisnla, ne bi mogla nobenmu prodat karte, ker je ta karta, ki se jo zdej prek neta kupi, v bistvu voucher na tvoje ime, ki ga lahko sam tam gor z osebno izkaznico zamenjaš za karto oz. zapestnico. GLUPO. :rolleyes:

haarpa si žal nism še v celoti pogledala :$ ma itak vem, da je kul (se strinjam z Ano) :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...