tina_s Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 ojojoj. no sej neki ima podobnega res. samo... kar malo grozno kaj po svetu odkrivajo od slovenske glasbe. Zakaj pa jst ne vem kdo je to? A sm za kej prikrajšana? Aja, na Wercherju bodo dEUS!!! OMGGGG Iiiin, grem vseeno na QOTSA na Dunaj. Nimam lih močne volje @AliAs: kul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eTTeLeWeN Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 kok sm jz zdele en zanimiv album odkrila... Moto Boy - Moto Boy ...komadi so prov.. lepi sicer je pa to kr en dokaj neznan Šved, ampak z najlepšim glasom (in stasom) mi je en boljših Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janu5 Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Zakaj pa jst ne vem kdo je to? A sm za kej prikrajšana? prikrajšana? za čisto nič Skratka, jaz sem jih/ga vidla, ko sem šla mimo tv-ja na večer, ko je strašila EMA po nacionalki. Sem se celo na kauč usedla, pa nisem zdržala niti minute Aja, na Wercherju bodo dEUS!!! OMGGGG Iiiin, grem vseeno na QOTSA na Dunaj. Nimam lih močne volje No, pa je mantra pomagala A pol ti je ratalo dobit vstopnico za QOTSA? ...ker je kao čakalna vrsta že neki cajta... aha, vidim, da je ni več.. se pravi so nabavli dodatne karte. Supr zate Kaj pa ima volja s tem? Ti samo uživaj! A ja.. Greš sama ali maš družbo? kok sm jz zdele en zanimiv album odkrila... Moto Boy - Moto Boy ...komadi so prov.. lepi sicer je pa to kr en dokaj neznan Šved, ampak z najlepšim glasom (in stasom) mi je en boljših: Zelo simpatično samo čist preveč nežno zame AB pa tudi fajn, ampak ... zgleda, da so to leta.. ampak jaz sem se v svojih letih take muske že prenaslušala Zanimivo, da (kolikor imam sploh čas raziskovati) me bolj kot novi bandi, znotraj žanra, ki ga sicer poslušam, z leti bolj privlači nov zvok. Saj priznavam neko kvaliteto, poslušljivost ipd., ampak to kmalu ni več dovolj. Sicer so pa to itak spolzka tla (sploh za muzičkega laika) in smo že pri stvari kot je okus. O tem se pa baje ne razpravlja. (to so bile modrosti stare žene ) Upam, da ste imel lepo nedeljo! Se zanašam na to, da ste ob današnjem sončku vsi zunaj in berete tole šele zvečer. Sicer pa dobro "jutro" z moje strani in lp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ana L. Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 kok sm jz zdele en zanimiv album odkrila... Moto Boy - Moto Boy ...komadi so prov.. lepi sicer je pa to kr en dokaj neznan Šved, ampak z najlepšim glasom (in stasom) mi je en boljših hm zanimivo. bom album poslusala, najboljse. ste videli da so REM potrjeni za Sziget! iiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina_s Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 prikrajšana? za čisto nič Skratka, jaz sem jih/ga vidla, ko sem šla mimo tv-ja na večer, ko je strašila EMA po nacionalki. Sem se celo na kauč usedla, pa nisem zdržala niti minute Haha, jst sm šele učjri slišala refren naše "zmagovalne" "pesmi":noey: No, pa je mantra pomagala. A pol ti je ratalo dobit vstopnico za QOTSA? ...ker je kao čakalna vrsta že neki cajta... aha, vidim, da je ni več.. se pravi so nabavli dodatne karte. Supr zate. Kaj pa ima volja s tem? Ti samo uživaj! A ja.. Greš sama ali maš družbo? Jaaaa mantra je pomagala Sam zdej pa še ne vemo kako bomo tja gor pršli Drugače pa ima moja volja oz. bolj odločnost veze pri tem, ker sem si zaobljubila da ne bom šla na qotsa, ker nimam keša zaenkrat grem na qotsa nekako sama, ampak poznam enga, ki gre, sam se še nism nč kej zmenla, da se mu bom prislinla Zelo simpatično. samo čist preveč nežno zame. AB pa tudi fajn, ampak ... zgleda, da so to leta.. ampak jaz sem se v svojih letih take muske že prenaslušala. Zanimivo, da (kolikor imam sploh čas raziskovati) me bolj kot novi bandi, znotraj žanra, ki ga sicer poslušam, z leti bolj privlači nov zvok. Saj priznavam neko kvaliteto, poslušljivost ipd., ampak to kmalu ni več dovolj. Sicer so pa to itak spolzka tla (sploh za muzičkega laika) in smo že pri stvari kot je okus. O tem se pa baje ne razpravlja. (to so bile modrosti stare žene ) Ha ha ISTO pri meni!!!! (pa sej nisi tako stara...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janu5 Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Haha, jst sm šele učjri slišala refren naše "zmagovalne" "pesmi":noey: Jaz je še nisem! In upam, da je tudi ne bom Jaaaa mantra je pomagala Sam zdej pa še ne vemo kako bomo tja gor pršli Drugače pa ima moja volja oz. bolj odločnost veze pri tem, ker sem si zaobljubila da ne bom šla na qotsa, ker nimam keša zaenkrat grem na qotsa nekako sama, ampak poznam enga, ki gre, sam se še nism nč kej zmenla, da se mu bom prislinla Kdaj pa sploh je festival gor? Če začneš šparat zdaj...? No, po vsej verjetnosti bom šla pa jaz sama na Serja.. vse hodimo same: etty, ti, jaz. A so res samo Muse naš skupni band? Ha ha ISTO pri meni!!!! (pa sej nisi tako stara...) fellow kozoroginja saj vem, ampak na tem boardu se včasih počutim Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina_s Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Včeraj: NORO!!! :eek: Podrobnejša reportaža sledi drugič, zdej moram predvsem spaaaaaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janu5 Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Tina, to pa je dolgo zimsko spanje čakamo na obljubljeno reportažo Gre kdo 10. julija na Massive Attack v Križanke? Mam že karte končno MA v živo Sicer pa, malo nespodoben tale post za tole ampak ne morem mimo: RIP dr. Janez Drnovšek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ana L. Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Tina, to pa je dolgo zimsko spanje čakamo na obljubljeno reportažo Gre kdo 10. julija na Massive Attack v Križanke? Mam že karte končno MA v živo Sicer pa, malo nespodoben tale post za tole ampak ne morem mimo: RIP dr. Janez Drnovšek ja meni se zdej ni cisto jasno da je umrl. moja cimra je tudi bla na QOTSA in je bla tudi kar navdusena, tko da cakam tudi jst tvojo reportazo Tina, ker me zanima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina_s Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Evo mene! Se morm najprej pohvalt, da sm nardila tisti lanski izpit v tretje !!!! No ja sej nimam kej dosti za napisat glede QOTSA...razn tega, da so igrali 20 pesmi, da so igrali pesmi, za katere sm misnla, da jih ne bojo nikdar več igrali (ker jih je v originalu Nick pel), da nism Nicka sploh niti malo pogrešala (ker je bla energija na odru ful fajn), da je bila tudi energija v publiki odlična (tudi če smo bili v ponavadi hladni Avstriji), da so zaigrali 20 pesmi!!, da smo pred koncertom ku teleta bulili v bobnarja, ki se je šetal okrog gasometra, da sm skakala in se spotila kukr že dolgo ne, in da so zaigrali 20 pesmi (aja in Josh je spet hot ) Ja v glavnem blu je in (so eni modrci in neke tangice letele na oder) in in in :supertong. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eTTeLeWeN Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 ful dobr, tale Dunaj letos čist raztura ej Janu5, zdej si ti na vrsti sam 20 komadov je res velik, to morš met res že kondicije, da loh skačeš tok časa... jz sm že tm po 15 komadih čist mrtva btw. a gre kdo v Planico letos?? jz bom od četrtka do ponedeljka v Kr.Gori, to bo spet žurka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janu5 Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 lol @ 3:18 dobra si res drugače pa, kondicija kondicija 20 komadov Dunaj, ja aprila sem planirala iti na Serja (komad od Zmelkoowa rofl) tako da bi bila verjetno res jaz na vrsti, pa tudi jaz bi šla najbrž sama (ampak res no, kakšno musko poslušamo) vendar, nisem čisto ziher ali ga bom res videla, ker je nekaj prišlo vmes, bomo še videli. Planica? kaj je to Jaz pa šport sva že v principu skregana! Ti Etty pa veliko fotkaj, ker spomnila se boš najbrž bolj malo (en pijani smajli manjka lol) @tina: čestitke za izpit! jaz sem pa enega prestavila (btw, a ni bil Josh vedno hot? ) sem se ravnokar spomnila današnjih sanj! Sem bila na našem, slovenskem threadu in je bilo ene 10 folka gor! Kar neka nova imena, pa vsi so neke eseje pisali gor... svašta. Mislim, da je to znak, da morm malo zmanjšat doziranje museboarda Uživajte v pomladi! p.s.: A potem nobena ne gre na MA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ana L. Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 ne,jst sigurno ne grem na MA. zaenkrat samo Radiohead in Sziget v planu. pa Gogol vmes pa 20komadov res ni tko veliko. jst bi bila razocarana ce bi samo toliko jih zaigrali. zgleda da sm kar razvajena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IIIAliAsIII Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 hekhmmm... Že spet se ponavljam Time Is Running Out http://www.youtube.com/watch?v=di8JR-qzrY8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janu5 Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 hekhmmm... Že spet se ponavljam Time Is Running Out ...nikar ne kašljaj cover je pa super! od špilanja do režije in montaže ter humorističnih vložkov se še priporočamo za kakšnega btw! je že čas, da se še ti izjasniš, če greš v bližnji prihodnosti na kakšen koncert lp pa fajn igraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
IIIAliAsIII Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 aa aaaaa aaaaaa aaaaapčiiiihaaaa ... se opravičujem hmmm ja tisti radioheadi v milanu bolj kot ne visijo v zraku... jaz bi rad šel samo ima kolega takrat enkrat ene izpite... bomo vidli drugega pa nisem še nič načrtoval vam pa sporočim, če bo kej Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina_s Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 ne,jst sigurno ne grem na MA. zaenkrat samo Radiohead in Sziget v planu. pa Gogol vmes pa 20komadov res ni tko veliko. jst bi bila razocarana ce bi samo toliko jih zaigrali. zgleda da sm kar razvajena. Hja sej to je žalostno, da morm bit za 20 komadov navdušena. Primerjala sm jih z Muse namreč, ki se ne izprsijo lih kej preveč kar se tiče števila pesmi (pa se en band za katerga sm vozila z vlakom 2x po 7 ur v eno smer, se pravi 28 ur vožnje za dva koncerta s 13 in 16 pesmimi ; ampak je blo vredno , še posebi ker so pol hmal razpadli :'() Drugače me je pa bolj setlista prijetno šokirala, k so kr ene par "ta dolgih" zaigrali, pa k niso zaigrali No One Knows pa Feel Good Hit of the Summer, kar je pomenilo, da smo namesto "hitov" dobili kšne "raritete" Evo playlista: Monsters in the Parasol Hangin' Tree Turning on the screw Burn the witch Misfit love Sick, Sick, Sick Infinity Better living trough Chemistry 3's & 7's Avon In the Fade The Blood is Love Make it wit chu Little Sister Tangled up In plaid Do it again Go with the Flow Encore: Millionaire I think I lost my Headache A Song for the Dead Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janu5 Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 aa aaaaa aaaaaa aaaaapčiiiihaaaa ... se opravičujem ok, če si prehlajen, dovolimo Hja sej to je žalostno, da morm bit za 20 komadov navdušena. Primerjala sm jih z Muse namreč, ki se ne izprsijo lih kej preveč kar se tiče števila pesmi mhm. Ko sem prebrala, 20 komadov čisto too much Izgleda, da moramo nehati hodit na Muse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ana L. Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Hja sej to je žalostno, da morm bit za 20 komadov navdušena. Primerjala sm jih z Muse namreč, ki se ne izprsijo lih kej preveč kar se tiče števila pesmi (pa se en band za katerga sm vozila z vlakom 2x po 7 ur v eno smer, se pravi 28 ur vožnje za dva koncerta s 13 in 16 pesmimi ; ampak je blo vredno , še posebi ker so pol hmal razpadli :'() Drugače me je pa bolj setlista prijetno šokirala, k so kr ene par "ta dolgih" zaigrali, pa k niso zaigrali No One Knows pa Feel Good Hit of the Summer, kar je pomenilo, da smo namesto "hitov" dobili kšne "raritete" Evo playlista: Monsters in the Parasol Hangin' Tree Turning on the screw Burn the witch Misfit love Sick, Sick, Sick Infinity Better living trough Chemistry 3's & 7's Avon In the Fade The Blood is Love Make it wit chu Little Sister Tangled up In plaid Do it again Go with the Flow Encore: Millionaire I think I lost my Headache A Song for the Dead pa kako zgleda Millionaire brez Nicka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janu5 Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 ravno toliko, da pridemo spet na prvo stran ja, saj me je sram, da sem tak frik Ampak sram vas bodi, da se nič ne oglasite Ne mi rečt, da imate celo lajf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ana L. Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 no pa da kaj povem. sm bla vceri v Gromki in je bil res kul koncert. Nikki Louder&Wannabe Artists&New Wave Syria. slednji so mi bli se najboljsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IIIAliAsIII Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Pa bom še jes neki povedu, pardon, priredil Tokrat nekaj malo bolj heavy in NONMUSE Če originalnega komada ne poznate ga poglejte , da se ne boste čudli zakaj tak začetek v filmčku in čemu takšna montaža KoRn - Here to stay http://www.youtube.com/watch?v=dsEq6x7fArI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janu5 Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 no pa da kaj povem. sm bla vceri v Gromki in je bil res kul koncert. Nikki Louder&Wannabe Artists&New Wave Syria. slednji so mi bli se najboljsi. Se je pa dogajal ta četrtek... jaz sem bila pa v Cvetličarni na Josipi Lisac. To žensko in njen spremljevalni band se res splača poslušat... in pogledat seveda Pa bom še jes neki povedu, pardon, priredil. Tokrat nekaj malo bolj heavy in NONMUSE Če originalnega komada ne poznate ga poglejte , da se ne boste čudli zakaj tak začetek v filmčku in čemu takšna montaža KoRn - Here to stay ROFLMAO d best Ej, AliAs, ti malo prekalkuliraj kaj je bolj donosno... špilanje ali režija :chuckle S tem pa ne pravim, da ti gre režija bolje od igranja ajdi, lep vikend vsem p.s.: ste za eno stavo? Koliko dni od 5 bo naša etty trezna? med skakalci, v Planici in ne pozabite, 5 dni! Jaz pravim točno en dan in pol. Prvega pol dneva in pondelk, k bo mogla domov brez zamere etty, ko boš tole za nazaj brala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ana L. Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 bi jo mogla boljse poznat, pa koliko kondicije ima. hm. 5dni je malo dosti. (ljubim slovenscino: malo-dosti, prevec-premalo.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tina_s Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Hello! Hja mene ni blo nč sm gor, k sm mela kr grd teden: moja stara mama je umrla v bolnici in se je do pogreba trajalo skori en teden... Ma sej zdej sm že mal bulš... Drgač Millionaire brez Nicka zveni kukr, da bi bla napisana pesm za ne-Nicka Na Massive Attack ne grem, bi pa šla na Bjork s koncerti.net k bo v Veroni, ampak to bo šele 28.7. Do takrat bo mogoče že najavljena za na Sziget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.