haluzator1 Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Zdravim vsetkych slovenskych, ale i ceskych fanusikov MUSE. Patrilo by sa aby aj slovenska, prip. ceska komunita mal svoj thread na muse.mu. Este by som chcel upozornit, ze vznika nova slovenska stranka o MUSE. Jej adresa http://www.musefans.sk. Zatial je spustene len forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martineckaa Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 hey there uz som sa zlakla ze tu nenajdem Slovakov hehe pozerala som stranku musefans a chvalim naozaj treba dostat Muse viac do povedomia aj u nas ... chcela som ist minuly rok v oktobri na ich koncert do Budapesti ale nenasla som nikoho kto by siel so mnou a tie nase festivaly no privitala by som keby sa aspon na jednom raz objavili... pisala som ich aj do wishlistu na Sziget tak snad sa nieco v dohladnej dobe aj vydari pobliz majte sa krasne Link to comment Share on other sites More sharing options...
haluzator1 Posted April 11, 2008 Author Share Posted April 11, 2008 hey there uz som sa zlakla ze tu nenajdem Slovakov hehe pozerala som stranku musefans a chvalim naozaj treba dostat Muse viac do povedomia aj u nas ... chcela som ist minuly rok v oktobri na ich koncert do Budapesti ale nenasla som nikoho kto by siel so mnou a tie nase festivaly no privitala by som keby sa aspon na jednom raz objavili... pisala som ich aj do wishlistu na Sziget tak snad sa nieco v dohladnej dobe aj vydari pobliz majte sa krasne Ahoj...stranka je stale vo vystavbe...onedlho bude okrem fora, ktore uz funguje, spustena... No v Budapesti som ani ja nebol, i ked som mohol, ale akurat som sa vracal z Rumunska, kde sme boli na MUSE... no mali by byt tento rok este v irsku...azda sa tam dostanem:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
haluzator1 Posted April 18, 2008 Author Share Posted April 18, 2008 No a mam listky do Dublinu... jupiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Hurá, hurá, ide sa do Dublinu Martineckaaa, o 2 týždne máme narodky, neurobíš oslavu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haluzator1 Posted May 3, 2008 Author Share Posted May 3, 2008 Hurá, hurá, ide sa do Dublinu Martineckaaa, o 2 týždne máme narodky, neurobíš oslavu? ty mas o 2 tyzdne...ale aj az o mesiac ale mohli by sme to nejak spojit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 ty mas o 2 tyzdne...ale aj az o mesiac Ale Martineckaa má deň predo mnou Spravíme MUSE párty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haluzator1 Posted May 3, 2008 Author Share Posted May 3, 2008 Ale Martineckaa má deň predo mnou Spravíme MUSE párty? ahaa..no to som si nevsimol takze stvrtok alebo piatok.....MUSE PARTY:D kam to dame? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martineckaa Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Hurá, hurá, ide sa do Dublinu Martineckaaa, o 2 týždne máme narodky, neurobíš oslavu? Well, oslava by mohla byt aj taka ze s dozvukmi v Dubline , prave som pozerala ze tam su 13.8. mnooo to by nemuselo byt zleee takze vy uz obaja mate listky do Dublinu?? matahari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Well, oslava by mohla byt aj taka ze s dozvukmi v Dubline , prave som pozerala ze tam su 13.8. mnooo to by nemuselo byt zleee takze vy uz obaja mate listky do Dublinu?? matahari Máme máme, rýchlo objednávaj a v Dubline môžme dať tie dozvuky Predpokladám že sa asi aj tak zúčastníme na nejakej párty 12. 8. čo sa tam chystá, to bude divočina Link to comment Share on other sites More sharing options...
haluzator1 Posted May 6, 2008 Author Share Posted May 6, 2008 Máme máme, rýchlo objednávaj a v Dubline môžme dať tie dozvuky Predpokladám že sa asi aj tak zúčastníme na nejakej párty 12. 8. čo sa tam chystá, to bude divočina no presne, presne... party sa chysta aj pred aj po koncerte...tak som zvedavy ako skoncime uz len tri mesiace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 no presne, presne... party sa chysta aj pred aj po koncerte...tak som zvedavy ako skoncime uz len tri mesiace No Maťka, šup šup kúpiť lístok a ide sa do Dublinu! ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
haluzator1 Posted July 16, 2008 Author Share Posted July 16, 2008 Celkom.. dobreee... tak nas uz je 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martineckaa Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Celkom.. dobreee... tak nas uz je 6. Tak tak a Slovensko zastupoval na koncerte aj jeden Aussie so slovenskou vlajkou zaviazanou okolo krku btw mame tu dalsi novy slovensky thread - Slovakia MUSE fans xixi tak az teraz som si vsimla ze nie je uz taky novy O : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
haluzator1 Posted August 19, 2008 Author Share Posted August 19, 2008 Tak tak a Slovensko zastupoval na koncerte aj jeden Aussie so slovenskou vlajkou zaviazanou okolo krku btw mame tu dalsi novy slovensky thread - Slovakia MUSE fans xixi tak az teraz som si vsimla ze nie je uz taky novy O : ) No, tak tak mame po koncerte, skvelom koncerte. Matt a spol to pekne pripravili Tak, tak aj jeden Aussie bol clenom nasej posadky. Tak je to uspesne za nami Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmickeyx Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 tady to nějak chcíplo, což to je tu nás tak málo? snad ne! jinak kdo ma myspace tak si přidejte tohle... http://myspace.com/museczechfans samozřejmě že přijímáme i slovenské fanoušky tak mne napadá. jak ste vůbec přišli na muse? mě to u všech hrozěn zajímá bo se u nás o nich moc neví Link to comment Share on other sites More sharing options...
haluzator1 Posted February 23, 2009 Author Share Posted February 23, 2009 tady to nějak chcíplo, což to je tu nás tak málo? snad ne! jinak kdo ma myspace tak si přidejte tohle... http://myspace.com/museczechfans samozřejmě že přijímáme i slovenské fanoušky tak mne napadá. jak ste vůbec přišli na muse? mě to u všech hrozěn zajímá bo se u nás o nich moc neví Keby len v Cechach boli neznamejsi. Ale i u nas na Slovensku to nieje bohvieco. Ja som asi v polovicke prace s novym webom o MUSE pre slovakov a cechov samozrjme Tak azda sa tam vsetci stretneme A na ten myspace sa neda pridat. A ako s Muse. Bol to nahodny tip od kamarata Link to comment Share on other sites More sharing options...
haluzator1 Posted May 24, 2010 Author Share Posted May 24, 2010 Hi there, Mozno ste si niektori vsimli, mozno nie. Stranka www.musefans.sk bola spustena. Nadalej mozete diskutovat aj na nasom fore. Enjoy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MimusQe Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Heeya Slovakian and Czech fans!!! Hi there, Mozno ste si niektori vsimli, mozno nie. Stranka www.musefans.sk bola spustena. Nadalej mozete diskutovat aj na nasom fore. Enjoy. Konečne nejaký slovenský web o Muse!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
haluzator1 Posted June 21, 2010 Author Share Posted June 21, 2010 Mili priatelia, Kto este neviete, prva stretavka je predo dvermi. Viac na: http://www.facebook.com/event.php?eid=131931240169978&ref=mf First Muse Session in Bratislava. More info at http://www.facebook.com/event.php?eid=131931240169978&ref=mf Link to comment Share on other sites More sharing options...
haluzator1 Posted July 7, 2010 Author Share Posted July 7, 2010 Another spam Photos from Rock for People! http://www.facebook.com/album.php?aid=10960&id=108612075846157 Link to comment Share on other sites More sharing options...
screak Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 nazdar lidi, konečně jsem to tu našla.. je vtipný, že český museři pařej Rsko..správně, správně.. chodíte na muselive? tam totiž český forum uplně chcíplo, když to řeknu takhle.nikdo tam nechodí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haluzator1 Posted September 28, 2010 Author Share Posted September 28, 2010 nazdar lidi, konečně jsem to tu našla.. je vtipný, že český museři pařej Rsko..správně, správně.. chodíte na muselive? tam totiž český forum uplně chcíplo, když to řeknu takhle.nikdo tam nechodí. Tak aj tu to to je celkom mrtve Dost dlhu dobu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tessa Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Dobry den, je tu niekto ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
10tonneskeleton Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 eerrr... docela by to tu chtělo znovu rozjet..! neříkejte mi, že jsem tady jediný čech/slovák.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.