Jump to content

Slovak MUSE community [SK,CZ,EN]

haluzator1

Recommended Posts

• 1 month later...

hey there :)

uz som sa zlakla ze tu nenajdem Slovakov hehe

pozerala som stranku musefans a chvalim :) naozaj treba dostat Muse viac do povedomia aj u nas ... chcela som ist minuly rok v oktobri na ich koncert do Budapesti ale nenasla som nikoho kto by siel so mnou :(

a tie nase festivaly no privitala by som keby sa aspon na jednom raz objavili... pisala som ich aj do wishlistu na Sziget tak snad sa nieco v dohladnej dobe aj vydari pobliz :D

majte sa krasne ;)

hey there :)

uz som sa zlakla ze tu nenajdem Slovakov hehe

pozerala som stranku musefans a chvalim :) naozaj treba dostat Muse viac do povedomia aj u nas ... chcela som ist minuly rok v oktobri na ich koncert do Budapesti ale nenasla som nikoho kto by siel so mnou :(

a tie nase festivaly no privitala by som keby sa aspon na jednom raz objavili... pisala som ich aj do wishlistu na Sziget tak snad sa nieco v dohladnej dobe aj vydari pobliz :D

majte sa krasne ;)

Ahoj...stranka je stale vo vystavbe...onedlho bude okrem fora, ktore uz funguje, spustena...:)

No v Budapesti som ani ja nebol, i ked som mohol, ale akurat som sa vracal z Rumunska, kde sme boli na MUSE...

no mali by byt tento rok este v irsku...azda sa tam dostanem:)

• 2 weeks later...
Hurá, hurá, ide sa do Dublinu :)

Martineckaaa, o 2 týždne máme narodky, neurobíš oslavu? :p

Well, oslava by mohla byt aj taka ze s dozvukmi v Dubline :happy:, prave som pozerala ze tam su 13.8. mnooo to by nemuselo byt zleee :)

takze vy uz obaja mate listky do Dublinu??

matahari

Well, oslava by mohla byt aj taka ze s dozvukmi v Dubline :happy:, prave som pozerala ze tam su 13.8. mnooo to by nemuselo byt zleee :)

takze vy uz obaja mate listky do Dublinu??

matahari

Máme máme, rýchlo objednávaj a v Dubline môžme dať tie dozvuky ;) Predpokladám že sa asi aj tak zúčastníme na nejakej párty 12. 8. čo sa tam chystá, to bude divočina :)

Máme máme, rýchlo objednávaj a v Dubline môžme dať tie dozvuky ;) Predpokladám že sa asi aj tak zúčastníme na nejakej párty 12. 8. čo sa tam chystá, to bude divočina :)

no presne, presne... party sa chysta aj pred aj po koncerte...tak som zvedavy ako skoncime :D

uz len tri mesiace :\mm/:

• 2 months later...
  • 1 month later...
Celkom.. dobreee...

tak nas uz je 6.

Tak tak a Slovensko zastupoval na koncerte aj jeden Aussie so slovenskou vlajkou zaviazanou okolo krku :LOL:

btw mame tu dalsi novy slovensky thread - Slovakia MUSE fans

xixi tak az teraz som si vsimla ze nie je uz taky novy O : )

Tak tak a Slovensko zastupoval na koncerte aj jeden Aussie so slovenskou vlajkou zaviazanou okolo krku :LOL:

btw mame tu dalsi novy slovensky thread - Slovakia MUSE fans

xixi tak az teraz som si vsimla ze nie je uz taky novy O : )

No, tak tak mame po koncerte, skvelom koncerte. Matt a spol to pekne pripravili :p

Tak, tak aj jeden Aussie bol clenom nasej posadky.

Tak je to uspesne za nami :happy::(

• 6 months later...
tady to nějak chcíplo, což to je tu nás tak málo? snad ne! :D

jinak kdo ma myspace tak si přidejte tohle...

http://myspace.com/museczechfans

samozřejmě že přijímáme i slovenské fanoušky ;)

tak mne napadá. jak ste vůbec přišli na muse?

mě to u všech hrozěn zajímá bo se u nás o nich moc neví :D

Keby len v Cechach boli neznamejsi. Ale i u nas na Slovensku to nieje bohvieco. :)

Ja som asi v polovicke prace s novym webom o MUSE pre slovakov a cechov samozrjme :) Tak azda sa tam vsetci stretneme :)

A na ten myspace sa neda pridat. A ako s Muse. Bol to nahodny tip od kamarata :)

• 1 year later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 year later...
  • 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...