OnTheOtherSide Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Azt olvastátok, hogy ki lesz az előzenekaruk az európai turné alatt? Ők lesznek: http://www.myspace.com/noisettesuk És tényleg! Ott is van a koncertjeik közt Dec 8 Stadthalle. Nagyon köszi az infót! Erre már régóta kiváncsi voltam! De vajon őket takarja a Special Quest? Mert ha végig ők az előzenekar, akkor itt miért írnák ki külön? Egyébként nektek bejön? Nekem nagyon tetszik. Egy fekete nő énekel ilyen zenére... nagyon állat! Remélem élőben is jók! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnTheOtherSide Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Nekem pl. a Muse első albuma is nagyon tetszik. Bár ott még nem olyan kiforrott Matt hangja és azért azon az albumon érződik a szárnypróbálgatás, vagy legalább is én ilyesmit véltem felfedezni. Mondjuk, nekem talán a legjobban az Absolution tetszik. De egyébként mindegyiket szeretem valamiért:) Én is szeretem a Showbiz-t is. Eléggé! Nekem külön érdekes ez a kiforratlanság. Hozzám nagyon közel áll az album. Olyan emberi és megejtő. Nemrég olvastam róla egy elég jó kritikát a Sziget honlapon: http://www.sziget.hu/fesztival2003/programhirek/25090.html És ha már Sziget. Nem tudtok beszámolókat vagy videókat, képeket a 2002-es fellépésükről valahol a neten? És légyszives szavazzatok ti is, hogy jövőre jöjjenek megint: http://www.sziget.hu/fesztival/kivansaggep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss 5 Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Köszönöm a Darkness-es linket,de sajnos a gyenge angol tudásommal nem sokat értettem meg abból az írásból. Elmagyaráznád nekem röviden a lényeget? Nagyon hálás lennék érte,mert ez az infó nekem nagyon friss és meglehetősen ledöbbentett. Justin Hawkings nélkűl a Darkness,nekem már nem jönne be annyira. Vannak frontemberek akiket nem lehet pótolni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fodrika Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Ez rohadt jó,bár lehet,hogy már ismeritek. Egy hapsi részletesen bemutatja Matt gitárját. Érdemes megnézni,szerintem nagyon érdekes és szórakoztató. http://video.google.com/videoplay?docid=6155495805590520265 Köszi szépen! Nagyon tetszett:) Tegnap sajna, nem volt időm megnézni:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnTheOtherSide Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Ját én sem vagyok perfekt... De amit én felfogtam: Azért lép ki, hogy le tudjon szokni a drogról. Szerinte ez neki nem sikerülne, ha az együttessel maradna. Londonban kezelik, aztán szóló lemezt szeretne kiadni, meg filmzenét írni. Hát igen, van aki pótolhatatlan... pl. Matt is ilyen lenne... Mondjuk én egy szóló jazz lemezét is szivesen megvenném... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss 5 Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Sajnos a 2002-es sziget fesztiválon tett látogatásukról nem találtam semmi értelmeset. Azonban megtaláltam azt a bizonyos másik a "Blackholes and Revelations" fikázó kritikát. Nagyon sokat kell tekerni a csúszkával,mert a lap közepén van ez a bizonyos kritika,de megéri. A firkász,többek között "kanyargos sz*rhoz" hasonlítgatja a lemezt.(lehet,hogy nem pontosan idéztem.) Na,asszem én meg abba nyomnám bele a képét,de úgy,hogy bele fulladjon. A végére már csak simán rossznak titulálja. http://sonoluminescent.freeblog.hu/categories/minden/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss 5 Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Köszi szépen! Nagyon tetszett:) Tegnap sajna, nem volt időm megnézni:( Nagyon szivesen. Olvasd el te is a kritikát,amit belinkeltem alább! Én már csak nevetni tudok rajta....szánalmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fodrika Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Azonban megtaláltam azt a bizonyos másik a "Blackholes and Revelations" fikázó kritikát. Nagyon sokat kell tekerni a csúszkával,mert a lap közepén van ez a bizonyos kritika,de megéri. A firkász,többek között "kanyargos sz*rhoz" hasonlítgatja a lemezt.(lehet,hogy nem pontosan idéztem.) Na,asszem én meg abba nyomnám bele a képét,de úgy,hogy bele fulladjon. A végére már csak simán rossznak titulálja. http://sonoluminescent.freeblog.hu/categories/minden/ Ezt a kritikát kicsit elfogadhatóbbnak találom, mint az előzőt, annak ellenére hogy nagyon nem értek vele egyet. Mondjuk, azon azért meghökkentem, hogy Modern Talking-hoz hasonlítgatja:eek: És ő legalább leírta a kulcsmondatot: "A Muse is egy olyan zenekar, akinek minden albuma jelentősen eltér egymástól"... Ezek után kérdezem, hogy miért van akkor meglepődve? Ők pont ezért nagyszerűek, nem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss 5 Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Ját én sem vagyok perfekt... De amit én felfogtam: Azért lép ki, hogy le tudjon szokni a drogról. Szerinte ez neki nem sikerülne, ha az együttessel maradna. Londonban kezelik, aztán szóló lemezt szeretne kiadni, meg filmzenét írni. Hát igen, van aki pótolhatatlan... pl. Matt is ilyen lenne... Mondjuk én egy szóló jazz lemezét is szivesen megvenném... De miután leszokott a drogról,azután azért visszatérhetne. Egyébként nem tudtam,hogy tudatmodosító szereket használ. Így már kevésbé szimpatikus. Nincs jogom elitélni,de azért megvetem érte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fodrika Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Egyébként nektek bejön? Nekem nagyon tetszik. Egy fekete nő énekel ilyen zenére... nagyon állat! Remélem élőben is jók! Tegnap este belehallgattam és nekem is tetszett! Ők is különleges zenét játszanak. Aztán majd meglátjuk és halljuk, hogy élőben milyenek lesznek:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnTheOtherSide Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Hát én meg pont most húztam fel magam egy kicsit. Az előző kritikával elég elnéző voltam, mindenkinek lehet véleménye; de nem tudom minek kell ennyire undorítóan fogalmazni hozzá! A végén azért visszavesz egy kicsit, de így is nagyon durva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fodrika Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Egyébként nem tudtam,hogy tudatmodosító szereket használ. Így már kevésbé szimpatikus. Nincs jogom elitélni,de azért megvetem érte. Sajnos, a zenészek közül nem ő tartozik a kisebbségbe, azzal hogy drogozik. Azok vannak kevesebben, akik nem:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss 5 Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Ezt a kritikát kicsit elfogadhatóbbnak találom, mint az előzőt, annak ellenére hogy nagyon nem értek vele egyet. Mondjuk, azon azért meghökkentem, hogy Modern Talking-hoz hasonlítgatja:eek: És ő legalább leírta a kulcsmondatot: "A Muse is egy olyan zenekar, akinek minden albuma jelentősen eltér egymástól"... Ezek után kérdezem, hogy miért van akkor meglepődve? Ők pont ezért nagyszerűek, nem? De,pontosan. Nem hiszem,hogy a rajongók jobban örűlnének annak,ha Matt-ék állandóan ismételnék magukat. Jó,kell egy kis állandóság,de a stílusbeli frissítés,mértékletesen sosem árt. Biztos sok rajongójuk elfordúlt most tőlűk,de én úgy vélem,hogy ezzel az albummal szerezték meg maguknak a legtöbbet. Kell néha,könnyen emészthető csemege is,mert a túl sok nehéz étel megfekszi az ember gyomrát. A következő lemez,szerintem már falsúlyosabb lesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnTheOtherSide Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 De miután leszokott a drogról,azután azért visszatérhetne. Egyébként nem tudtam,hogy tudatmodosító szereket használ. Így már kevésbé szimpatikus. Nincs jogom elitélni,de azért megvetem érte. Én meg tudom érteni azokat, akik drogokhoz nyúlnak; annak ellenére hogy én soha nem tenném (remélem:) ). Aztán meg nagyon nehéz kimászni belőle. Úgyhogy én inkább sajnálom őket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss 5 Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Sajnos, a zenészek közül nem ő tartozik a kisebbségbe, azzal hogy drogozik. Azok vannak kevesebben, akik nem:( Tisztába vagyok vele,de én akkor is gyűlölöm a drogokat. Jimmy Hendrix,Kurt Cobain,Jim Morrison. Ők mind a drogfüggőségük miatt,-mégha nem is közvetlenűl-haltak meg. Lehet,hogy a drog okozta transz állapot nélkűl nem lettek volna,olyan zseniálisak,de akkor is,mindezért az életükkel fizettek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnTheOtherSide Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 De,pontosan. Nem hiszem,hogy a rajongók jobban örűlnének annak,ha Matt-ék állandóan ismételnék magukat. Jó,kell egy kis állandóság,de a stílusbeli frissítés,mértékletesen sosem árt. Biztos sok rajongójuk elfordúlt most tőlűk,de én úgy vélem,hogy ezzel az albummal szerezték meg maguknak a legtöbbet. Kell néha,könnyen emészthető csemege is,mert a túl sok nehéz étel megfekszi az ember gyomrát. A következő lemez,szerintem már falsúlyosabb lesz. Hogyha a következő albummal 'visszatérnek', akkor minden rendben. Akkor még tetszik is a kitérő. De azért ne ebbe az irányba haladjanak tovább... Ja, és remélem hogy Matt barátnője nem fogja nagyon elvonni őt a zenéléstől! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss 5 Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Én meg tudom érteni azokat, akik drogokhoz nyúlnak; annak ellenére hogy én soha nem tenném (remélem:) ). Aztán meg nagyon nehéz kimászni belőle. Úgyhogy én inkább sajnálom őket. Sajnálom azt,aki a depresszió miatt szokik rá a szerre. Justin Hawkins szerintem másmiatt szokott rá,ha érted mire célzok ezzel. Gazdag és felelőtlen ember,nagyon szép a hangja,de attól még egy playboy szerintem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnTheOtherSide Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Sajnálom azt,aki a depresszió miatt szokik rá a szerre. Justin Hawkins szerintem másmiatt szokott rá,ha érted mire célzok ezzel. Gazdag és felelőtlen ember,nagyon szép a hangja,de attól még egy playboy szerintem. Egyetértünk. Csak nekem a másik változat épp nem jutott eszembe. Mindenki magából indul ki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss 5 Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Hogyha a következő albummal 'visszatérnek', akkor minden rendben. Akkor még tetszik is a kitérő. De azért ne ebbe az irányba haladjanak tovább... Ja, és remélem hogy Matt barátnője nem fogja nagyon elvonni őt a zenéléstől! Honnan tudod,hogy már most a Blackholes-nál...nem a barátnője kötötte le túlságosan a figyelmét. Én már gondoltam erre is. Matt,no sex! Please,just play in your guitar!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss 5 Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Egyébként ki a barátnője? Tudtok róla valami infót? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fodrika Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Honnan tudod,hogy már most a Blackholes-nál...nem a barátnője kötötte le túlságosan a figyelmét. Én már gondoltam erre is. Matt,no sex! Please,just play in your guitar!!!! :D :LOL: Lehet, hogy a következő lemezen lesz egy Unintended 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss 5 Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Egyetértünk. Csak nekem a másik változat épp nem jutott eszembe. Mindenki magából indul ki... Ezek szerint én egy nagyvilági playboy vagyok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fodrika Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Egyébként ki a barátnője? Tudtok róla valami infót? Én nem is tudtam, hogy van egy komolyabb barátnője... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss 5 Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 :D :LOL: Lehet, hogy a következő lemezen lesz egy Unintended 2? Nem, az az én első lemezem címe lesz,sajnos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnTheOtherSide Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Nyilvánvaló, hogy a barátnője is hatással volt az albumra. Nyilatkozta is állítólag több interjúban, amikor kérdezték, hogy mi ihlette a dalokat. Különben a Bliss-t is egy volt barátnője ihlette, legalábbis a szöveget. Meg a Feeling Good-ot is úgy jutott eszébe feldolgozni, hogy annak a régi barátnőnek a kedvence volt... És én is gondoltam rá, hogy azért érzem úgy az új koncerteken, hogy már nem a legfontosabb neki a zene... Ráadásul most a családokkal, meg barátnőkkel együtt turnéznak. Dom-nak is ott a barátnője, meg Chris gyerekei (5 busz csak a családok). Szóval a koncertek végén már nem azzal foglalkoznak, hogyan törjék össze a berendezést, hanem lehet hogy sietnek vissza a többiekhez. Ami nekem egy kicsit lehangoló. Szóval féltékeny vagyok, csak nem a hagyományos értelemben. Egyébként azthiszem olasz a barátnője, Gaia-nak hívják, és állítólag már el is jegyezte. Pont most olvastam itt a Board-on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.