OnTheOtherSide Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Limp Bizkit... tényleg! Tetszettek számok... Chocklate Starfish And Hot Dog Flavoured Water... :) Placebo-t már felfedeztem, mert sokan egy kategóriában említették Muse-sal. Letöltöttem pár számot, ami egészen jó... Infrared, Meds, The Bitter End nagyon tetszik. Megvan bennük az az egyfajta különös hangulat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss 5 Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Limp Bizkit... tényleg! Tetszettek számok... Chocklate Starfish And Hot Dog Flavoured Water... :) Placebo-t már felfedeztem, mert sokan egy kategóriában említették Muse-sal. Letöltöttem pár számot, ami egészen jó... Infrared, Meds, The Bitter End nagyon tetszik. Megvan bennük az az egyfajta különös hangulat... Na a Bitter End-et azt én is szeretem. A többi Placebo számot amit említettél nem ismerem,de csak azért,mert annyira nekem nem jönn be a zenéjük. A Muse azért sokkal jobb. CSAHDFW(így rövidebb:LOL: )a legjobb Limp Bizkit album. Mostanában már nem hallgatom,de régebben az egyik nagy kedvencem volt. Még Limp Bizkites pólóm is van,de már nem hordom. Apropó,nem tudod honnan lehet Muse ereklyéket,pl.pólót szerezni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss 5 Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Hoppsz ott van még a Song to say Goodbye,vagy mi a fene. Az is egy jó kis Placebo szám. Azt ismered? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnTheOtherSide Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Hát official site-on nincs most valami nagy választék: http://muse.trinitystreetdirect.com/store/page3.asp?sup_type=1&t=1&sub_type=1/index.asp Talán eBay-en a legjobb körülnézni... Hallottam azt is, de nem nagyon maradt meg... A másik 2 amit említettem, az legújabb albumról van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss 5 Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Hmm,még azt a fekete kardigánt el is fogadnám,de annyira azért nem tetszik. Tényleg szegényes a választék. A Killers számát meghallgadtad már? Szerintem érdemes,de csak ha szereted a Brit poppot. Egyébként a 80 évek bandáiból,énekeseiből kik a kedvenceid? 5 évvel idösebb vagy nálam,biztos vannak ilyenek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss 5 Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Bocs ha kicsit elszaladt velem a ló,de olyan jó veled chatelni. Még jó,hogy ez egy fórum. A többiek már napok óta nem jártak itt,remélem nem bánják,hogy teli irtunk vagy 2 oldalt. Azthiszem most már megyek aludni és még egyszer bocs,ha nagyon lefárisztottalak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fodrika Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Azthiszem ezt nektek is látnotok kell. Kiváncsi voltam,hogy a hazai kritikusok hogy vélekednek az új Muse albumról és az egyik oldalon meglepő írásba botlottam. Bevallom,eddig csupa jót olvastam a Blackholes...-ról,de az egyik zenei oldalon csúnyán lehúzták. Szerintem érdemes elolvasni,mégha nem is értetek egyet az úriemberrel. Érdekelne a véleményetek,illetve az,hogy nagyon megverjük-e a bácsit ezért vagy de? Jó,belátom,hogy az Absolution jobban sikerűlt de azért nálam a Blackholes and Revelations simán 8/10. Abban mondjuk igaza van,hogy az Absolution után,a rajongók nem pont erre számítottak,de legalább volt merszük újítani. Na mindegy,kérlek reflektáljatok a felháborodásomra,mert nagyon kiváncsi vagyok a véleményetekre! Íme az a bizonyos kritika: (hogy a keze száradjon le!) Harcias lány vagyok, úgyhogy beszállok az illető megverésébe! Először is, ha kritikát ír, akkor ne legyen már ennyire elfogult. Ha nem tetszik neki az album, vagy legalább is nem igazán talál benne olyan részeket, amiket meg tud emészteni a gyomra, akkor inkább kérje meg az egyik kollegáját, hogy írja meg helyette. Nyilván ezért vannak rock, pop, illetve komoly zenei kritikusok. Oké, tényleg nem ez a legjobb albumuk, de azt, hogy kínlodó énekhang??? Biztos, hogy ő is azt hallgatta, amit mi hallgatunk? Ha igen, akkor magyarázza meg már azt nekem, hogy mit ért ez alatt! Az tény és való, hogy emberek vagyunk különbözünk meg minden és nem lehet egy forma az izlésünk, de szerintem nem igazán helyt álló egy kritikába beleírni, hogy ez a szám förmedvény, nem? Mert attól, hogy neki nem tetszik, sok embernek igen is tetszhet. És ugye a Muse-t azért is szeretjük, mert mindig képesek megújulni. Valami teljesen mást hozni, ami lehet hogy elsőre annyira nem fog tetszeni, de ha van bennünk egy kis kitartás, mindenki megtalálja a maga kedvencét, nem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fodrika Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Egyébként a 80 évek bandáiból,énekeseiből kik a kedvenceid? 5 évvel idösebb vagy nálam,biztos vannak ilyenek. Tudom, hogy nem engem kérdeztél, de ha jó britpop-ot szeretnél hallgatni, akkor a Pulp-ot feltétlenül vedd előre, vagy a Stone Roses-t. Nekem tulajdonképpen ez a kedvenc zenei világom;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnTheOtherSide Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Hmm,még azt a fekete kardigánt el is fogadnám,de annyira azért nem tetszik. Tényleg szegényes a választék. A Killers számát meghallgadtad már? Szerintem érdemes,de csak ha szereted a Brit poppot. Egyébként a 80 évek bandáiból,énekeseiből kik a kedvenceid? 5 évvel idösebb vagy nálam,biztos vannak ilyenek. Bocs ha kicsit elszaladt velem a ló,de olyan jó veled chatelni. Még jó,hogy ez egy fórum. A többiek már napok óta nem jártak itt,remélem nem bánják,hogy teli irtunk vagy 2 oldalt. Azthiszem most már megyek aludni és még egyszer bocs,ha nagyon lefárisztottalak! Én is elfogadnám, csak egy kicsit drága... Killers-t 'chatelés' közben hallgattam, de nem nagyon tűnt fel... Azthiszem nem kedvelem a britpop-ot. 80-as évek nekem nem sokat mond. Gondolom Michael Jackson oda tartozik... Azt hiszem akkoriban Salt 'n' Pepa-t hallgattam. Nem nagyon emlékszem Többiek múltkor sem szóltak ránk, mikor szintén teleírtunk egy oldalt... Jó volt! Köszi! Meg jó volt pár számomra teljesen ismeretlen zenét meghallgatni! Nem tudom írtad-e már... Mióta is vagy Muse-os? Meg írtad korábban, hogy 'terjeszteni kéne őket Mo-n'. Ezt hogy gondoltad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss 5 Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Tudom, hogy nem engem kérdeztél, de ha jó britpop-ot szeretnél hallgatni, akkor a Pulp-ot feltétlenül vedd előre, vagy a Stone Roses-t. Nekem tulajdonképpen ez a kedvenc zenei világom;) Megfogadom a tanácsod,hiszen a mostani bandák,amúgy se jönnek be igazán. A Kasabiannak is csak az első albuma tetszett.. A régebbiek közűl,nekem a Weezer és a Blur a kedvenceim.(bár ez már inkább a 90-es évek) Egyébként hozzám közelebb áll a 80-as évek,de inkább csak a Metal zenék területén. A Muse nálam mindent visz. Ez a zene a jövő a metal pedig sajnos már meghalt. Szeretem a Nu-metált,de azért a régiek jobbak voltak. Ezért is a második kedvencem a Darkness. Megidézi azokat az időket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss 5 Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Én is elfogadnám, csak egy kicsit drága... Killers-t 'chatelés' közben hallgattam, de nem nagyon tűnt fel... Azthiszem nem kedvelem a britpop-ot. 80-as évek nekem nem sokat mond. Gondolom Michael Jackson oda tartozik... Azt hiszem akkoriban Salt 'n' Pepa-t hallgattam. Nem nagyon emlékszem Többiek múltkor sem szóltak ránk, mikor szintén teleírtunk egy oldalt... Jó volt! Köszi! Meg jó volt pár számomra teljesen ismeretlen zenét meghallgatni! Nem tudom írtad-e már... Mióta is vagy Muse-os? Meg írtad korábban, hogy 'terjeszteni kéne őket Mo-n'. Ezt hogy gondoltad? Ah'push it. Úgy gondolom,hogy én fedeztem fel közületek a legkésőbb a Muset. Az idén tavaszal történt,tök véletlenűl. Kapcsolgattam a tévét és egyszercsak leragadtam egy számnál. Tudod én amatőr módon zenélgetek otthon és ez a szám,pont olyan volt,mint amilyet én is csinálnék ha saját együttesem lenne.(meg ha olyan tehetséges lennék,mint Matt:)) A Bliss volt az és megkell,hogy mondjam teljesen lehidaltam tőle. Előkerestem egy régebbi Rockinfórmot,abban értékelték az Absolutiont. Nagyon jó kritikát kapott,persze tudtam,hogy a Bliss az előző albumon az Origin Of Symmetryn található. A nett segítségével jobban megismertem őket és azonnal a Muse rabja lettem Ebben a zenében megtaláltam mindent,amit valaha kerestem. Azóta a Muse-al ápolom a lelkem,a "Múzsa" lett a múzsám. Nekem,mint amatőr zenésznek,ők az abszolút példakép. Egyébként szintizek,most készülök venni egy komolyabb vasat. A terjesztést,természetesen nem szó szerint értettem. Nincs igazán ötletem,de nagyon unom már,hogy mindenkinek magyaráznom kell,hogy mi is az a Muse. Egyébként a 90-es éveket se felejtsük el! Metallica,AC/DC,Prodigy,RMB,Ravers Nature,Weezer,R.E.M,Dune-én ezeket hallgatam akkoriban. Rave és Metal és collage rock,fura egy fazon vagyok mi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilvi Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Na mindegy,kérlek reflektáljatok a felháborodásomra,mert nagyon kiváncsi vagyok a véleményetekre! Íme az a bizonyos kritika: (hogy a keze száradjon le!) http://www.passzio.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=8660 hehe, amikor olvastam ezt a kritikát, enyhén szólva megakasztotta épp csak kezdődő Muse-beli fejlődésemet. szal nekem nagyon tetszett már elsőre a SBH, de amit olvastam erről a számról, hirtelen kétségeim kezdtek támadni, lehet hogy szar az ízlésem? de aztán gyorsan fel is ébredtem, hogy dehát ez MUSE!!!! aztán azóta nagy ívbe lesz***om, hogy mit írkálnak össze vissza, az a dolguk. és egyébként a Map Of The Problematique meg a kedvenc számom, szal nem tud meghatni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss 5 Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 hehe, amikor olvastam ezt a kritikát, enyhén szólva megakasztotta épp csak kezdődő Muse-beli fejlődésemet. szal nekem nagyon tetszett már elsőre a SBH, de amit olvastam erről a számról, hirtelen kétségeim kezdtek támadni, lehet hogy szar az ízlésem? de aztán gyorsan fel is ébredtem, hogy dehát ez MUSE!!!! aztán azóta nagy ívbe lesz***om, hogy mit írkálnak össze vissza, az a dolguk. és egyébként a Map Of The Problematique meg a kedvenc számom, szal nem tud meghatni... Biztosíthatlak,hogy nem a te zenei izléseddel van a baj. Még összesen egy helyen húzták le ennyire őket,de az esetek 98%-ban nemhogy fikázták,hanem egyenesen oda voltak meg vissza a Blackholes and Revelations-tól. Egyértelműen merész,újító és zseniális ez a lemez és nekem nem tünik annyira tragikusan kommersznek sem. A Supermassive Blackhole pedig az eddigi legsikeresebb,Muse sláger. Ez a kritikus azt írta,hogy olyan,mint egy Prince szám diszkósítva. Nos egy másik kritikus is így látta,csakhogy ő úgy vélte,hogy egymagában többet ér,mint Prince egész életműve!!! Azthiszem ez a fickó összinte volt,nem szereti a Muse-t. Én is összinte leszek,én meg nem szerettem az irigy embereket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnTheOtherSide Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Még hol húzták le? Azt is szeretném elolvasni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss 5 Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Még hol húzták le? Azt is szeretném elolvasni. Most teljesen zavarba hoztál. Tisztán emlékeztem rá,hogy pár napja olvastam egy hasonlóan lesújtó kritikát. Most visszont nem találom sehol. Restellem a dolgot,de tényleg nem beszéltem a levegőbe én komolyan 2-re emlékeztem. Bocsánat ha mégis tévedtem volna,ez esetben a kritikusok 99%-nak tetszik az új Muse album és ennek csak örűlhetek. Ez a kritikus tényleg el van tévedve. Tré egy izlése lehet a csókának. Ebből kiindulva ez biztosan tetszenne neki: :LOL: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilvi Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Ez a kritikus tényleg el van tévedve. Tré egy izlése lehet a csókának. Ebből kiindulva ez biztosan tetszenne neki: :LOL: ezt nem bírtam végighallgatni...mostmá' én is félek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss 5 Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Ez rohadt jó,bár lehet,hogy már ismeritek. Egy hapsi részletesen bemutatja Matt gitárját. Érdemes megnézni,szerintem nagyon érdekes és szórakoztató. http://video.google.com/videoplay?docid=6155495805590520265 Bocs Szilvi,nem akartalak megijeszteni az elöbbi kis videóval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fodrika Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Megfogadom a tanácsod,hiszen a mostani bandák,amúgy se jönnek be igazán. A Kasabiannak is csak az első albuma tetszett.. A régebbiek közűl,nekem a Weezer és a Blur a kedvenceim.(bár ez már inkább a 90-es évek) Egyébként hozzám közelebb áll a 80-as évek,de inkább csak a Metal zenék területén. A Muse nálam mindent visz. Ez a zene a jövő a metal pedig sajnos már meghalt. Szeretem a Nu-metált,de azért a régiek jobbak voltak. Ezért is a második kedvencem a Darkness. Megidézi azokat az időket. Kíváncsi vagyok, hogy fog tetszeni. Itt van egy viszonylag nagyobb slágerük: http://youtube.com/watch?v=g1LE9s8RxYg Bár inkább ne írtam volna, hogy sláger, mert attól az énekesük Jarvis falramászott... Szóval, egy ismertebb nótájuk:) Régebben olyan 99-2000 környékén én is szerettem a Nu-metalt, csak aztán az is nagyon el kezdett nekem a populáris felé hajlani. így elpártoltam tőle. Mondjuk, mostanában rászoktam David Bowie-ra is és The Cure-t is sűrűn hallgatom. De ha britpop, akkor még a The Stone Roses-t hallgasd meg:) Itt van tőlük is egy szám: http://youtube.com/watch?v=N3Di06iZmbc Őket is nagyon szeretem, kb. 90-es évek elején voltak nagyok. A Blur-t én is nagyon szeretem;) A Killers-től egyébként az egész Sam's Town-t meghallgattad, vagy csak a When you were young-ot? Mondjuk, ma verekedtem magam túl az egész albumon, azt is munka közben, de annyira nem fogott meg mint az első... Azt inkább nem is írom, hogy a Muse-t meg úgy ahogy van nagyon szeretem:) És magyarok közül kiket szerettek? Vagy inkább csak a külföldi zene a kedvenc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss 5 Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Nem,csak azt az egy számot hallotam az új albumról. Szóval azt mondod nem sikerűlt olyan jól,mint az első. Hmmm,akárcsak a Kasabian esetében. Lám a Muse-nak a második albuma az egyik legerősebb. Szerintem elgondolkodtató...... A Pulp számnak nagyon bejött a klippje. Az énekesük igazi egyéniség,na meg az a szintis csaj. Én is szintizek és az álmom egy gyönyörű szintiző csaj akivel majd együttest alapítunk. Nos ez a csaj arcra annyira nem jön be,de a klipp egyik pontján jól látszik,hogy kifejezetten jó a segge. A refrén nagyon bejött,itt most főleg a gitáros részre gondolok. Nagyon tetszik az énekes unott,kissé glamrockos hangja,de a stílusa is állat. A Stone Roses énekesének,-így első hallásra-hihetetlenűl jó hangja van. Ez a szám nekem kicsit a 70-es éveket idézi,méghozzá az igazi nagyokat. A gitár itt is nagyon erős tényező,nagyon bejőn. A Pulp száma kicsit lazáb,ez egy kicsitt meditálosabb,nyugodtabb, nagyon kellemes. Mindkét banda nagyon jó benyomást tett rám és minél elöbb megkezdem velük a komolyabb ismerkedést. Jó,hogy említetted a Cure-t,mert őket én is nemrég kezdtem felfedezni. Természetesen a 80-as évekbeli pályafutásuk érdekel inkább,akkor voltak a csúcson. Nagyon szeretem a Friday I'm in love a Lullaby és a Boys don't cry cimű számaikat. A magyarok közűl:Régebben a depresszió volt a kedvencem,de mostanság már nemigen hallgatok hazai zenét. Neked kik a kedvenc magyar bandáid,énekeseid? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilvi Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 És magyarok közül kiket szerettek? Eleven Hold http://www.elevenhold.hu//aktualis.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
fodrika Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Nem,csak azt az egy számot hallotam az új albumról. Szóval azt mondod nem sikerűlt olyan jól,mint az első. Hmmm,akárcsak a Kasabian esetében. Lám a Muse-nak a második albuma az egyik legerősebb. Szerintem elgondolkodtató...... A Killers-szel kapcsolatban ez tényleg csak szubjektív vélemény volt. Kasabian-nak csak az első albumát ismerem, de az tetszik. Majd ha lesz rá lehetőségem, akkor a másodikat is meghallgatom. Nekem pl. a Muse első albuma is nagyon tetszik. Bár ott még nem olyan kiforrott Matt hangja és azért azon az albumon érződik a szárnypróbálgatás, vagy legalább is én ilyesmit véltem felfedezni. Mondjuk, nekem talán a legjobban az Absolution tetszik. De egyébként mindegyiket szeretem valamiért:) A Pulp számnak nagyon bejött a klippje. Az énekesük igazi egyéniség,na meg az a szintis csaj. Én is szintizek és az álmom egy gyönyörű szintiző csaj akivel majd együttest alapítunk. Nos ez a csaj arcra annyira nem jön be,de a klipp egyik pontján jól látszik,hogy kifejezetten jó a segge. A refrén nagyon bejött,itt most főleg a gitáros részre gondolok. Nagyon tetszik az énekes unott,kissé glamrockos hangja,de a stílusa is állat. Örülök, hogy tetszett a klip. Ha kíváncsi vagy a többire is, akkor a Youtube-on szerintem az összes fent van. Nekem az egyik legnagyobb kedvencem tőlük a Disco 2000 és a Do you remember the first time. Elég jó szövegeik is vannak. Mondjuk, a Disco 2000-t utálta a végén már az együttes, mert elég nagy sláger lett. Innen ismertem meg őket. Sok szerencsét a szintis kereséshez! Aztán, ha híres zenész leszel, akkor büszkék leszünk rá, hogy itt a Muse fórumon ismertünk meg téged;) Tényleg örülök, hogy tetszettek, amiket ajánlottam:) A magyarok közűl:Régebben a depresszió volt a kedvencem,de mostanság már nemigen hallgatok hazai zenét. Neked kik a kedvenc magyar bandáid,énekeseid? A kedvenceim? Hű, sok van! Fish! http://fishonline.hu/ talán ők a legnagyobb magyar kedvenceim most már. De szeretem még a Rémembert is http://www.myspace.com/guitarsanddrums, ők például szoktak a feldolgozás koncertjeiken Muse számot játszani a Hyper Music-ot. A Heaven Street Seven-t is nagyon szeretem, bár nekik inkább a régebbi számaikat: http://www.hs7.hu/ The Puzzle-t: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=39974127 és az Amber Smith-t: http://ambersmith.pararadio.hu/ Azt hiszem, hogy többet nem írok, lassan már nem is férne ki:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
fodrika Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Azt olvastátok, hogy ki lesz az előzenekaruk az európai turné alatt? Ők lesznek: http://www.myspace.com/noisettesuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss 5 Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Jé,ezt a számot a Disco 2000-ret már láttam régebben,méghozzá nem is egyszer. Elég gyakran nyomatták a zenecsatornák és tetszett maga a zene,meg a klippet is bírtam akkoriban.(meg most is.) Pontosan nem tudom,hogy milyen régen lehetett,de most nagyon jól esett és érdekes volt annyi év után újra látni. Köszönöm neked ezt az élményt. Valami elkezdett deregeni,mintha nekik mindegyik klippjük ilyen humoros és érdekes lett volna. Persze lehet,hogy rosszúl emlékszem. Magyar együttesek terén nagyon jó az izlésed,főleg a Puzzle-t emelném ki,mert nagyon jó kritikákat olvastam róluk. A legtöbb hazai kedvencedett felületesen ismerem. Azért csak felületesen,mert egy jó ideje már csak metált hallgattam,de a Muse most teljes mértékben átvette nálam a vezetést. Tágítani akarom a zenei láttásteremet,hogy ezzel is kövessem Matt példáját. A Muse-t nem lehet beskatulyázni, és én is efféle zenét szeretnék csinálni.(mármint olyat,amire nem lehet cimkéket ragasztani) A világkarrier egyenlőre várat magára,hogy őszinte legyek nem is nagyon vágyom rá. Egyébként én már most büszke vagyok rá,hogy ilyen embereket ismerhetek mégha így virtuálisan is. Kimerem jelenteni,hogy a hazai Muse rajongók,-ti kiemelten-,nagyon értelmes és kedves emberek. Nagyon új vagyok még itt,de megpróbálok felnőni hozzátok. Bocs,ha néha kicsit átmegyek gyerekbe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnTheOtherSide Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Ez rohadt jó,bár lehet,hogy már ismeritek. Egy hapsi részletesen bemutatja Matt gitárját. Érdemes megnézni,szerintem nagyon érdekes és szórakoztató. http://video.google.com/videoplay?docid=6155495805590520265 Ez tényleg marha jó! Ahhoz képest, hogy nem vagyok túl jó angolból, meg hát a gitárokban sem vagyok otthon... egész sokat fel lehet fogni belőle... Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnTheOtherSide Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 A net segítségével jobban megismertem őket és azonnal a Muse rabja lettem Ebben a zenében megtaláltam mindent,amit valaha kerestem. Én is pont ugyanezt írtam még eleinte ide a fórumba: "Letöltöttem pár számot és rögtön úgy éreztem, hogy születésem óta ezt a zenét kerestem!" :) Jó, tudom, ez senkit nem érdekel; de nekem valahogy tök jó érzés... Ja, és a Darkness énekese kilépett a bandából vagy mi? Olvass bele, ha gondolod... http://board.muse.mu/showthread.php?t=36227 Egyébként én már most büszke vagyok rá,hogy ilyen embereket ismerhetek mégha így virtuálisan is. Kimerem jelenteni,hogy a hazai Muse rajongók,-ti kiemelten-,nagyon értelmes és kedves emberek. Nagyon új vagyok még itt,de megpróbálok felnőni hozzátok. Bocs,ha néha kicsit átmegyek gyerekbe. Én nem vettem észre, hogy fiatal lennél hozzánk Már akartam is írni valami hasonlót nektek, meg neked Bliss 5. Olyan jól megfogalmazod a dolgokat. Nagyon örülök, hogy társaloghatok veled; meg veletek! Én egyébként - ez előtt - még soha nem írtam fórumba. Az első olyan téma a Muse volt az életemben, amiről nagyon szerettem volna hallani mások véleményét és persze megosztani a sajátomat; de nem volt kivel... Úgyhogy körülnéztem itt, és mikor már úgy gondoltam, hogy nyitok egy magyar thread-et, rájöttem hogy van! De haldokolni látszott reménykedtem, hogy feltámad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.