Jump to content

musetorial

Members
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

10 Good

About musetorial

  • Rank
    wat a fcukin silly!!!
  • Birthday 02/04/1990

Personal Information

  • Biography
    i'm too hot 4 u..
  • Location
    in da corner of matt's head ^__^
  • Interests
    listening muse's music, eating n herbinating
  • Occupation
    gonna be a Dentist^^
  • Gender
    fem
  • Show Flash Content
    Yes
  • Facebook
    http://www.facebook.com/profile.php?id=1218808277
  • MySpace
    http://www.myspace.com/tyabennington
  • Favourite Bands
    musemusemusemusemusemusemusemusemuse
  • Favourite TV Shows
    Heroes
    Supernatural
    The O.C
    Grey's Anatomy
    Brothers & Sisters
    Desperate Housewife
    The Simpsons
    Bionic Woman
    Prison Break
  • Muse Releases Owned
    Hullabaloo
    Hullabaloo Soundtrack
    Absolution
    Absolution Tour
    Black Holes and Revelations(+ dvd)
  1. sex, phim sex, hinh sex, truyen sex, Sex, sex, Truyen sex, truyen sex, truyen tranh sex, truyen tranh sex, truyen hentai, truyen hentai, truyen tranh hentai
  2. OMFG I AM SO EFFIN' JEALOUS!!!!!! :'( i wish i had my own Muse Wall but im sharing my room with my sister *FML*
  3. glad you're okay iya sepi banget :( sooooo,,lets talking about the Xmas Present?? ITS SICK!!!!!360DEEEEGGGRRREESSSSS!!!!
  4. OMG MY LAST VISITED WAS ON MAY 12TH 2010 i missed this thread how are you all???
  5. iyaa gw juga..kangen sama lagu2 mereka yang bergenre seperti dulu
  6. haloooooo waaahhhh gosip dimana - mana nih hahaha *emosi sebenernya baca M and K* 3 page isinya Mia sama Dina doang haha
  7. banget!!!! liat muka Matt di videonya aja gw kaya ngerasain gitu
  8. watched it yet? tapi ini jelek bagusan video yang pertama gw tonton tp bbrp detik kemudian di blok [HIDDEN=Neutron Star Collision]http://www.youtube.com/watch?v=enL2oC2-1SA&feature=player_embedded[/HIDDEN]
  9. heyyaa dinaaaa im good thx hows ya? oohhh ternyata si @laetiprasp hehe
  10. love this interview http://www.youtube.com/watch?v=XmC-jphF2Is&feature=player_embedded
  11. suka banget sih engga.tapi tetap gw tonton kok filmnya di bioskop hehe sebenernya gw juga tertarik untuk baca novelnya..
×
×
  • Create New...